Start to Walk bij Gloria Atletiek.

wandelen_delden_3_nieuws_uit_deldenhet_laatste_nieuws_als_eerste_nieuws_Salut_start_wandelgroep_in_Delden__201708200901071Start: Zondag 10 juni 9:00-10:00

Informatie avond ‘wandelen bij Gloria Atletiek’: maandag 4 juni 19:30-20:30

 

Wandelen is gezond, goed voor lichaam en geest, gezellig en niet blessure gevoelig. Bij Gloria Atletiek zijn we ons zeer bewust van het plezier dat wandelen geeft en de positieve invloed  hiervan op de gezondheid. Wandelen in groepsverband versterkt dit gevoel. Je bent samen actief bezig, je kunt, terwijl je bezig bent, gezellig kletsen en op je gemak de omgeving verkennen.

Binnen Gloria Atletiek hebben we gemerkt dat de behoefte bestaat aan een wandelgroep die zich richt op de startende wandelaar. Want ook wandelen is een sport waarin je door het regelmatig te beoefenen beter wordt. Door twee keer per week in groepsverband te wandelen zul je merken dat je conditie vooruitgaat en dat je na verloop van tijd makkelijker loopt. Deze groep richt zich op mensen gezond zijn maar voor wie het tempo van de sportief wandelen groep te hoog is. Op mensen die graag in groepsverband de omgeving van Baarle-Nassau willen ontdekken en tegelijk aan hun conditie willen werken. Op mensen die wel gesport hebben, maar waarbij het is weggezakt en die graag weer willen starten. Op mensen die ziek zijn geweest en die zich weer fit willen voelen. Op mensen die kennis willen maken met de wandelsport. Uiteraard is het mogelijk om na verloop van tijd de overstap naar de sportief wandelen groep te maken.

Wij bieden je de kans om in een veilige omgeving, bij een hele gezellige vereniging kennis te maken met de wandelsport. We gaan lopen op zondagmorgen van 9:00 tot 10:00 en op woensdagavond van 19:00 tot 20:00 uur. Na afloop is er uiteraard de gelegenheid om gezellig koffie te drinken in ons nieuwe clubgebouw. Je mag 2 weken, zonder verplichtingen komen meedoen.

Voor meer informatie nodigen we je van harte uit op de informatieavond over alle vormen van wandelen bij Gloria Atletiek op maandag 4 juni van 19:30 – 20:30 in het club gebouw van Gloria Atletiek aan het Ruiterpad te Baarle-Nassau. Vragen en aanmelden via wedstrijdsecretariaat@gloria-atletiek.nl of carolienmeijers@hetnet.nl

Alvast veel wandelplezier gewenst!

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *