Begin met hardlopen in onze Startersgroep!

Op Zaterdag 24 Maart is het eindelijk weer zover, dan starten we met een nieuwe startersgroep bij Gloria Atletiek. Wij trainers staan te popelen om weer een leuke groep te trainen.

 

Hardlopen in het lentezonnetje. Een fris gezicht en je hoofd leeg, ook jij kunt een hardloper zijn!

Gezellig in een gemotiveerde groep hardlopen en werken aan je conditie, je verbrandt massa’s calorieën en je gaat je fit en voldaan door het leven!

Na zeven weken trainen met je loopmaatjes en trainers ben je helemaal klaar voor de finishloop op de achtste zaterdag. Je kunt dan ongeveer 30 minuten hardlopen!

Ervaren enthousiaste trainers helpen je zover te komen, verantwoord, veilig en stimulerend.

Kom meedoen, kom beleven, kom hardlopen!

Ook sportievelingen die al eerder hebben gelopen en de draad weer op willen pakken en een verantwoorde doorstart willen maken zijn van harte welkom!

 

DE EERSTE TRAINING START OP Zaterdag 24 Maart bij Gloria Atletiek van 9:30 tot 11 uur en ook op donderdag van 19:30 tot 20:30 uur heb je de mogelijkheid om mee te trainen. Training gemist?

Geen enkel probleem door de wekelijkse huiswerkopgaven kun je toch verantwoord bij blijven.

 

Ben je al enthousiast, ouder dan 16 jaar en wil je je inschrijven of wil je eerst nog meer weten?

Meldt je aan door een mail te sturen naar beginnersgroep@gloria-atletiek.nl en ook als je vragen hebt, kun je op dit emailadres terecht.

Daarna heb je geen excuus meer om op de bank te blijven zitten, doe mee!

 

Voor € 40,00 ben je deelnemer van de startersgroep, je bent dan een verzekerd lid van de Atletiekunie. Je krijgt een functioneel hardloopshirt van Gloria Atletiek en (online)advies van onze trainers en Corpus Fysio en een persoonlijk hardloopschema om je doel te halen.

 

Na de 8 weken ben je niets verplicht, natuurlijk hopen we dat je dan ook het hardloopvirus te pakken hebt en je lid wordt bij onze vereniging en je aansluit bij de andere loopgroepen naar je eigen keuze.

Schrijf je in! Iedereen kan hardlopen, ook jij!

Reacties

  1. Nicole van Breugel
    10 maart 2018 om 10:17

    Bij deze wil ik me inschrijven voor de beginnersgroep.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *