Begin met hardlopen in onze Startersgroep!

Op Zaterdag 7 September is het eindelijk weer zover, dan starten we met een nieuwe startersgroep bij Gloria Atletiek. Wij trainers staan te popelen om weer een leuke groep te trainen.

Hardlopen helpt je gezond en fit te worden én te blijven en hardlopen doe je waar, wanneer en met wie jij wilt. En stel je eens voor hoe trots en top jij je voelt na die zeven weken als je al meer dan een half uur aan een stuk kunt hardlopen!

Een training duurt ongeveer anderhalf uur. Hierin gaan we natuurlijk samen lekker hardlopen volgens een aangepast trainingsschema. Je oefent en leert ook de juiste loophouding- en techniek. Daarbij krijg je nog handige tips over hardloopschoenen en -kleding, over eten en drinken als hardloper. De trainer helpt je op weg met jouw schema.

Ben je een absolute beginner of heb je al eerder hardgelopen en wil je de draad weer oppakken. Ervaren enthousiaste trainers helpen je zover te komen, verantwoord, veilig en stimulerend.

DE EERSTE TRAINING START OP ZATERDAGOCHTEND 7 SEPTEMBER bij Gloria Atletiek van 9:30 tot 11 uur en ook op dinsdagavond van 19:30 tot 20:30 uur heb je de mogelijkheid om mee te trainen. Training gemist? Geen enkel probleem door het wekelijkse “hardloop-huiswerk” kun je toch verantwoord bij blijven door te gaan hardlopen op een tijdstip dat voor jou het beste schikt. Via een Whatsapp groepje kun je met andere loopmaatjes het “hardloop-huiswerk” maken.

Ben je al enthousiast, ouder dan 16 jaar en wil je je inschrijven of wil je eerst nog meer weten? Stuur een email naar beginnersgroep@gloria-atletiek.nl , ook voor je vragen kun je op dit e-mailadres terecht. Doe mee!

Voor € 45,00 ben je deelnemer van de startersgroep van Gloria Atletiek, je bent dan ook verzekerd bij de Atletiekunie. Je krijgt een passend hardloopshirt van Gloria Atletiek en (online)advies van onze ervaren trainers naast ondersteuning van Corpus Fysio en wekelijks een persoonlijk hardloopschema om je doel te halen.

Schrijf je in! Iedereen kan hardlopen, ook jij!

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *