De laatste competitiewedstrijd

Zaterdag mochten onze U14 & U16 atleten zich voor de laatste keer van hun beste kant laten zien bij Spiridon in Rijen. Gelukkig bleef het droog, maar wel speelde de wind een rol. Maar daar zijn onze atleten inmiddels wel aan gewend. De dag begon met een vlaggenparade als soort van eerbetoon aan de atleten en de allerlaatste wedstrijd.

Isabel en Steijn hadden de avond ervoor nog een groep 8 afscheidsfeest gehad, maar dat was niet ten nadele van de prestaties. Isabel was goed op dreef met haar PR’s, misschien hielp de belofte van trainer Koen voor een traktatie in de vorm van een tosti en ijsje hier wel voor. Steijn leek nog niet helemaal wakker, maar hij haalde wel 3 PR’s, vooral speer ging echt super. Jonas zet vooral zijn zinnen op de 1000 meter waar hij wederom een PR behaalde in een tijd van 3.28 Het clubrecord komt in zicht. Ook Lander liep naar een PR op de 1000 meter en kogelde zijn seizoens beste prestatie.

Amber deed deze keer vooral de technische onderdelen en liet zien een echt meerkampster te zijn. Zo ook Annika die een PR haalde bij discus en ook weer onderdeel was, samen met Isabel, van het combi estafette team met Spiridon. De wissels gingen echt goed en een tijd van 38.56 werd genoteerd.

Patricia en Chantal scoorden ook goed als chef jury bij speer, dank jullie wel. Spiridon bedankt voor de organisatie en de wederom prettige samenwerking. En nu lekker uitbollen naar de zomervakantie.

Uitslagen

Foto’s

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *