FitStap bij Gloria Atletiek

Start: woensdag 5 september

FitStap-600x800Met FitStap weer fit en vitaal

 Nieuw beweegprogramma bij Gloria Atletiek

 FitStap is een nieuw, uniek beweegprogramma opgezet door de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Het doel van FitStap is dat deelnemers zich in twaalf weken (weer) fit en vitaal voelen. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat centraal. Op 5 september 2018 start FitStap in Baarle-Nasssau bij Gloria Atletiek. Gecertificeerde wandelcoach Carolien van Gestel helpt de deelnemers om zich vitaler, fitter en gezonder te voelen. Of je nu al een basisconditie hebt of niet. Of je gezond bent of rekening moet houden met een beperking. FitStap is leuk én haalbaar!

 

Zelf je training plannen

De deelnemers trainen gedurende het programma twee keer per week in een groep onder begeleiding van Carolien. Op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 volgen we het programma en op zondagochtend van 9.00 tot 10.00 doen we gezamenlijk een stukje herhaling. Tijdens de trainingen is er – naast beweging – ook aandacht voor voedingskennis, motivatie/coaching en cognitieve fitness. Daarnaast trainen de deelnemers één keer in de week zelfstandig. Dit moment kunnen zij zelf inplannen. Ook gaan de deelnemers aan de hand van opdrachten en tips actief in de weer met het aanpassen van hun leefstijl.

 

Gratis app

Via een gratis app worden de deelnemers gemotiveerd en hebben ze contact met elkaar en met de coach. Naast fysieke bijeenkomsten vindt er dus ook online, interactieve ondersteuning plaats. Het verkrijgen van inzicht, vergroten van het zelfvertrouwen, laagdrempeligheid, haalbaarheid en plezier staan bij FitStap voorop.

 

Aanmelden en korting voor de eerste groep deelnemers!

Het 12 weken durende programma FitStap kost voor de eerste groep éénmalig € 69,90. Je bent dan meteen lid van Gloria Atletiek. Leden van Gloria Atletiek die ook aan het programma deel willen nemen ontvangen een korting van € 35,00 op het lidmaatschapsgeld in 2019. Aanmelden kan via www.fitstap.nl. Op deze website vind je ook meer informatie over FitStap.

 

Meer informatie

Wedstrijdsecretariaat@gloria-atletiek.nl  of op zaterdagochtend bij het clubgebouw van Gloria Atletiek, Ruiterpad 17 te Baarle-Nassau

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *