Klaar voor de (hardloop)start?

Op Zaterdag 29 September is het eindelijk weer zover, dan starten we met een nieuwe startersgroep bij Gloria Atletiek. Wij trainers staan te popelen om weer een leuke groep te trainen.

Hardlopen in het najaarszonnetje. Een fris gezicht en je hoofd leeg, ook jij kunt een hardloper zijn!

Gezellig in een gemotiveerde groep hardlopen en werken aan je conditie, je verbrandt massa’s calorieën en je gaat je fit en voldaan door het leven!

Na tien weken trainen met je loopmaatjes en trainers ben je helemaal klaar voor de finishloop. Je bent dan in staat om ongeveer 30 minuten aan een stuk te hardlopen!

Ervaren enthousiaste trainers helpen je zover te komen, verantwoord, veilig en stimulerend.

Kom meedoen, kom beleven, kom hardlopen!

Ook sportievelingen die al eerder hebben gelopen en de draad weer op willen pakken en een verantwoorde doorstart willen maken zijn van harte welkom!

 

DE EERSTE TRAINING START OP ZATERDAGOCHTEND 29 SEPTEMBER bij Gloria Atletiek van 9:30 tot 11 uur en ook op donderdagavond van 19:30 tot 20:30 uur heb je de mogelijkheid om mee te trainen maar is niet verplicht.

Training gemist? Geen enkel probleem door de wekelijkse huiswerkopgaven kun je toch verantwoord bij blijven met de training door te gaan hardlopen op een tijdstip dat voor jou het beste schikt.

We maken een Whatsapp groepje aan om gezamenlijk of met een ander loopmaatje het huiswerk te maken. Zaterdagochtend wordt er aandacht aan hardlooptips gegeven en wordt er iedere week een ander hardloopthema behandeld zoals kleding, schoenen, voeding, blessurepreventie en meer.

 

Ben je al enthousiast, ouder dan 16 jaar en wil je je inschrijven of wil je eerst nog meer weten?

Meldt je aan door een mail te sturen naar beginnersgroep@gloria-atletiek.nl en ook voor je vragen kun je op dit emailadres terecht. Daarna heb je geen excuus meer om op de bank te blijven zitten, doe mee!

 

Voor € 49,50 ben je, tot het einde van het jaar, lid van Gloria Atletiek en deelnemer van de startersgroep, je bent dan ook een verzekerd lid van de Atletiekunie. Je krijgt een functioneel hardloopshirt van Gloria Atletiek, een inschrijving bij de MARDENKRO ENCLAVECROSS en (online)advies van onze ervaren trainers naast ondersteuning van Corpus Fysio en wekelijks een persoonlijk hardloopschema om je doel te halen.

 

Schrijf je in! Iedereen kan hardlopen, ook jij!start

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *