Op 4 maart start een nieuwe Fitstap groep.

Starten met bewegen begint bij Gloria Atletiek!

Woensdagavond 4 maart starten we weer met een nieuwe FitStap groep. Het FitStap programma is ontwikkeld door de wandelbond en bedoeld voor iedereen die wil beginnen met wandelen, herstellende is van een blessure, of op een andere manier beperkt is met bewegen. FitStap is geschikt voor iedereen die (weer) in beweging wil komen.

Het programma bestaat uit 12 weken waarin we 2 keer per week in groepsverband wandelen. Daarnaast gaan de deelnemers aan de slag met een app waarin tips, informatie en wandelsuggesties staan. FitStap is meer dan wandelen alleen. Tijdens de 12 weken is er duidelijk aandacht voor voeding, coaching, wandeltechniek en cognitieve fitness. Dit alles door gegeven door hier speciaal opgeleide FitStap coaches die oog hebben voor een rustige opbouw en aandacht hebben voor de (on)-mogelijkheden van de individuele deelnemer.

Het belangrijkste is dat men op een veilige manier in beweging komt en in een gezellige groep plezier krijgt in bewegen.

De reguliere Fitstapgroepen stoppen na 12 keer. Gloria Atletiek gaat door. Buiten de 12 trainingen op woensdagavond heeft u ook de mogelijkheid om op zondagochtend met onze FitStap coach mee te trainen van 9.00 tot 10.00 uur.

Na de 12 trainingen blijft de training op woensdag (19.00 tot 20.00 uur) en zondag (9.00 tot 10.00 uur). Maar is er ook een mogelijkheid om op zaterdag (8.30 tot 10.00 uur)  dinsdagavond(19.00 tot 20.15 uur) te wandelen. Deze groepen zijn voor de meer gevorderde wandelaar. De trainingen worden gegeven bij Gloria Atletiek, Ruiterpad 17 te Baarle-Nassau.

U geeft zich op via de FitStap site http://fitstap.nl . Omdat wij een vereniging zijn, bent u voor dit geld de rest van 2020 lid van Gloria Atletiek.

De trainingen worden gegeven door erkende FitStap coaches, Carolien van Gestel en Claudi Olieslagers. Uiteraard wilt u graag weten wat de kosten zijn van dit programma. U betaald € 99.00 en  bent heel 2020 lid van Gloria Atletiek. Dus ook na 12 weken kunt u bij ons in  beweging blijven. Voor meer informatie kunt u via www.Gloria-atletiek.nl contact met ons opnemen.

Een beter levensstijl begint gewoon bij Gloria Atletiek.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *