Lid worden

Leuk dat je (misschien) lid wilt worden van Gloria Atletiek! Benieuwd hoeveel dat kost? Kijk dan hier.

Jij of je kind kan bij ons de eerste twee weken gratis deelnemen aan trainingen. Dit is de zogenaamde proefperiode. Om echter verzekerd te zijn is het nodig dat jij of je kind ook in deze proefperiode bij ons volledig is geregistreerd conform onderstaand invulformulier.

Kortom: wil jij of jouw kind een keer komen proeftrainen, stuur dan onderstaand formulier in. Zodra wij dit formulier ontvangen, zullen wij contact met je opnemen om aan te geven bij welke trainer(s) je je kunt melden.

Na de proefperiode wordt het proeflidmaatschap automatisch omgezet naar een definitief lidmaatschap van Gloria Atletiek, tenzij je in de tweede week ná de eerste trainingsdatum jezelf of kind schriftelijk afmeldt via ledenadministratie@gloria-atletiek.nl.

Heb je nog twijfels en/of brandende vragen? Stel deze dan via het formulier onder het menu contact.

Gloria Atletiek beantwoordt bijna dagelijks haar mail.

  Voornaam
  Achternaam
  Geboortedatum
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  E-mail
  Telefoonnummer
  Geslacht ManVrouw
  Categorie AtletiekLoopgroep/BootcampWandelgroepZomerabonnement
  Datum 1e training
  Evt. opmerkingen
  Ik verklaar ermee bekend te zijn dat in geval van keuze voor "Lidmaatschap", na een proefperiode van twee weken het proeflidmaatschap automatisch wordt omgezet naar een definitief lidmaatschap van Gloria Atletiek, tenzij ik in de tweede week ná de eerste trainingsdatum me/mijn atleet schriftelijk afmeld via ledenadministratie@gloria-atletiek.nl
  Ik verklaar hierbij op de hoogte te zijn van de inhoud van het Privacybeleid van Gloria Atletiek. Tevens ben ik op de hoogte van het Huishoudelijk Reglement (HR) van Gloria Atletiek, waarbij in artikel 6a, 6d en 6e specifieke aanvullingen zijn gegeven op ons Privacybeleid.
   
  Heb je moeite om het contributiebedrag voor jouw kind te betalen? Dan kun je een beroep doen op het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Elk kind verdient het om mee te doen.
  Zie hiertoe https://www.baarle-nassau.nl/jeugdfondssportencultuur.html