Lid worden

U of uw kind kan bij ons de eerste twee weken gratis deelnemen aan trainingen. Dit is de zogenaamde proefperiode. Om echter verzekerd te zijn is het nodig dat u of uw kind ook in deze proefperiode bij ons volledig is geregistreerd conform onderstaand invulformulier.

Kortom: wilt u of uw kind een keer komen proeftrainen, stuur dan onderstaand formulier in. Zodra wij dit formulier ontvangen, zullen wij contact met u opnemen om aan te geven bij welke trainer(s) u of uw kind zich kan melden.

Na de proefperiode wordt uw proeflidmaatschap automatisch omgezet naar een definitief lidmaatschap van Gloria Atletiek, tenzij u in de derde week ná de eerste trainingsdatum uzelf of uw kind schriftelijk afmeldt via ledenadministratie@gloria-atletiek.nl.

Heeft u nog twijfels en/of brandende vragen? Stel deze dan via het formulier onder het menu contact.

Gloria Atletiek beantwoord bijna dagelijks haar mail.

  Voornaam
  Achternaam
  Geboortedatum
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  E-mail
  Telefoonnummer
  Geslacht ManVrouw
  Categorie AtletiekLoopgroepWandelgroepNordic Walking
  Datum 1e training
  Evt. opmerkingen
  Ik verklaar ermee bekend te zijn dat na een proefperiode van twee weken het proeflidmaatschap automatisch wordt omgezet naar een definitief lidmaatschap van Gloria Atletiek, tenzij ik in de derde week ná de eerste trainingsdatum me/mijn atleet schriftelijk afmeld via ledenadministratie@gloria-atletiek.nl
  Ik verklaar hierbij op de hoogte te zijn van de inhoud van het Privacybeleid van Gloria Atletiek. Tevens ben ik op de hoogte van het Huishoudelijk Reglement (HR) van Gloria Atletiek, waarbij in artikel 6a, 6d en 6e specifieke aanvullingen zijn gegeven op ons Privacybeleid.
   
  Heeft u moeite om het contributiebedrag voor uw kind te betalen? Dan kunt u beroep doen op het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Elk kind verdient het om mee te doen.
  Zie hiertoe https://www.baarle-nassau.nl/jeugdfondssportencultuur.html