Wandelen

Als je niet wilt/kunt hardlopen en graag in de buitenlucht bent, is wandelen een goed idee! En wat is gezelliger dan samen wandelen, waarna je met zijn allen nog een kop koffie drinkt in onze gezellige clubhuis! We hebben een ‘rustig wandelen’ groep en een ‘sportief wandelen’ groep.

Onze trainers stippelen iedere week weer een leuke route uit. Kijk hier voor de trainingstijden van de wandelgroep.

Fitstap

Het FitStap programma is ontwikkeld door de wandelbond en bedoeld voor iedereen die wil beginnen met wandelen, herstellende is van een blessure, of op een andere manier beperkt is met bewegen. FitStap is geschikt voor iedereen die (weer) in beweging wil komen.

Het programma bestaat uit 12 weken waarin we 2 keer per week in groepsverband wandelen. Daarnaast gaan de deelnemers aan de slag met een app waarin tips, informatie en wandelsuggesties staan. FitStap is meer dan wandelen alleen. Tijdens de 12 weken is er duidelijk aandacht voor voeding, coaching, wandeltechniek en cognitieve fitness.

Het belangrijkste is echter dat men op een veilige manier in beweging komt en in een gezellige groep plezier krijgt in bewegen.

De trainingen worden gegeven door erkende FitStap coaches.

Na het volgen van de 12 weken laten kan men doorstromen naar de rustige wandelgroep of meteen naar de sportief wandelen groep.

Neem voor meer informatie contact met ons op: