2e Gloria triathlon een succes

Afgelopen zaterdag stond de 2e recreatieve triathlon op de Gloria kalender.  Na het succes van vorig jaar, kon een 2e editie niet uitblijven.  Ook dit jaar kon er worden ingeschreven voor een 1/8e en 1/16e triathlon. Zaterdagochtend werden de laatste voorbereidingen getroffen en rond de klok van 15.00 vertrokken de atleten na een korte briefing, naar het Bij Bruurs zwembad voor hun eerste onderdeel.

Na dit ‘verkwikkend’ onderdeel werden de mtb fietsen gepakt om de traithlon te vervolgen.  Het parkoers, dit jaar wat natter dan vorig jaar, ging vanuit de bossen achter de atletiekbaan, richting de Velden in Alphen en weer terug.  Inmiddels was de zon achter de wolken vandaan gekomen en werd het hardlooponderdeel lastiger vanwege de stijgende temperatuur, de waterpost was zeker geen overbodige luxe.  Het hardloop parkoers was dit jaar gedeeltelijk op de atletiekbaan en gedeeltelijk in het bos, waardoor ook de bomen voor wat verkoeling zorgden.

Iedereen kon terug kijken op een mooie prestatie en werd er gezellig nagepraat bij de afsluitende BBQ, ondanks de verrassende stortbui die over Baarle trok.

We willen iedereen bedanken: de organisatie en de helpende handen, de deelnemers en supporters.  Het was een superdag!

 

 

Uitslag triathlon

Foto’s

IMG_2642 IMG_2719

 

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *