Brabantse Kampioenschappen meerkamp

Afgelopen weekend stond de jaarlijkse traditie weer op het programma, de BK Meerkamp in Gemert. Met 16 atleten en 2 begeleiders reden ze zaterdagochtend gepakt en gezakt, vroeg naar Oost-Brabant.

Bij aankomst bleek de regen al snel een spelbreker, het tijdschema werd al snel aangepast en de atleten van de U20, weken uit naar Uden voor verspringen. De verspringbak was te nat, het zand daardoor te gevaarlijk voor deze categorie. Maar iedereen was zeer behulpzaam en met diverse auto’s werd de verplaatsing naar Uden gerealiseerd, en weer terug natuurlijk voor de overige onderdelen. Wat later dan gepland werd de douche opgezocht en de wandeling ingezet naar de pizzeria. Elk jaar toch weer een beleving voor Gloria én voor de pizza bakkers.

Na een ‘goede’ nachtrust, brak ook de zondag weer aan. Alle atleten zetten hun beste beentje voor en Thomas mocht uiteindelijk het Brabants podium beklimmen voor zijn bronzen plak.

Nadat alle tenten waren ingepakt, werd de reis naar huis aangevangen, uiteraard met een stop bij de friettent. We willen iedereen bedanken, met name de ouders die hebben gezorgd voor het vervoer, het lekkere ijsje van Cafetaria Twanneke’s Smulhouse en uiteraard ook de begeleiders. Het was weer een topweekend en zeker voor herhaling vatbaar.

Uitslagen

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *