Nieuw parkoers bij de Mastboscross

Het laatste weekend in januari is standaard voor de Mastboscross, dit keer niet bij AV Sprint in het Mastbos, maar op de Galderse Heide. We begonnen met een schitterende zonsopkomst en een beetje vorst.

De opwarming werd mede verzorgd door Lander die iets te enthousiast was met zijn uitvoering, maar gelukkig stond Jan op tijd aan de start en liep zo naar het podium. Xander ging als een speer en wat een eindsprint had Finn nog in huis. Lieke miste op een haar na het podium maar haalde wel veel punten voor het klassement. Ook Puck en Liv droegen hun steentje bij aan het klassement.

Ook de zusjes Melissa en Denise waren er weer bij en werden allebei eerste. Pim liep bij de U12 met meer dan 50 atleten, het werd een waar gevecht. Pim sneed de laatste bocht goed aan en zette de eindsprint in. Hier en daar werd een schouderduwtje uitgedeeld maar dat hoort er soms bij, zo worden de echte kerels gevormd. Marit liep zoals gebruikelijk een puike wedstrijd, goed gedaan. Daarna was het de beurt aan Lander zelf, met wat steken in de zij, liep hij een zeer stabiele race. Ook Michiel liep een zeer goede race, volop in strijd voor het eindklassement. Erwin was zo enthousiast aan het supporteren dat hij te laat was voor zijn eigen start, maar ook hij haalde de nodige punten.

Het slotakkoord was voor Nikki, die de NK 1500m indoor al in de benen had, en Patricia die met een 2e plaats goede zaken deed voor het klassement.

Volgende week naar Atledo in Dongen, doorgaans de laatste, maar dit jaar de voorlaatste cross.

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/74f5GAjMEqw86SEo6

Uitslagen: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2024012812907&tl=nl&zk=gloria

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *