Openingswedstrijd verslag, foto’s en uitslag

De winter is voorbij en dus weer tijd voor de start van het baanseizoen. Ook dit jaar waren atleten van TUAC (Turnhout) en Spiridon (Rijen) te gast. Geen lentezonnetje maar gelukkig viel het aantal regendruppels mee. Met een extra trainingsjack en een paraplu voor de supporters, kwamen we de dag goed door.

Er flink strijd geleverd in alle categorieën, van kleuters tot masters. Verbetering van je eigen beste prestatie voelt als een overwinning en laat zien dat de trainingen echt wel werken. Maar meedoen is natuurlijk ook belangrijk, de onderlinge sfeer, kennismaking met andere atleten en de fijne supporters maken zo’n dag toch echt compleet.

Vandaag was ook een speciale dag voor Claudia, die haar examen als starter mocht doen tijdens onze wedstrijd. Wat zijn we trots op Claudia die met vlag en wimpel haar diploma heeft gehaald, gefeliciteerd.

Tot slot willen we iedereen die heeft geholpen aan deze wedstrijd hartelijk bedanken, ouders, trainers, vrijwilligers, kantinepersoneel en supporters, dank jullie wel, zonder jullie was deze fijne dag niet mogelijk.

Volgende week start de competitie voor de U14/U16 in Drunen, we zijn er klaar voor.
TUAC organiseert komend weekend ook een leuke baanmeeting voor alle categorieën.

Uitslagen zijn online te vinden op:
https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/40210/

De uitslag van: de 3 beste prestaties van de U18 en ouder

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/GbYfdtYbeicZHKqg8

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *