Wedstrijddag voor Gloria

Zondag was het een spannende dag, Thomas deed mee aan het NK Hoogspringen en er ging een delegatie Gloria atleten naar de wedstrijd in Dongen, genoeg om over te schrijven.

Thomas was degene die het vroegst uit zijn bed moest en zich moest melden bij Spado in Bergen op Zoom voor zijn prestatie. En wat voor een prestatie, zijn PR en tevens clubrecord scherpte hij aan en sprong met 1m91 naar een 6e plaats. Gefeliciteerd, Thomas, we zijn supertrots.

Isabel, het zusje van Thomas, had ook de smaak te pakken en mocht 3 PR’s en de 4e plaats mee naar huis nemen bij de meerkamp in Dongen. Bram deed ook voor de eerste keer mee met een uitwedstrijd en dat ging gelijk heel goed, 4 PR’s, knap gedaan. Marit weet inmiddels hoe het werkt, een atletiekwedstrijd. Onderdeel per onderdeel werkt ze zich gefocust door haar meerkamp heen. Net geen podium maar zeker een 4e plaats met een gouden randje.

Lieke, Xander en Jan mochten als 3 musketiers ten strijde trekken bij de U9 meerkamp. Lieke haalde een zeer mooie podiumplaats. Xander haalde 3 PR’s en ook Jan was goed op dreef met een 4e plaats in het eindklassement. Hier was echter wel een klein smetje. De E.T. (elektronische tijdswaarneming) was gedurende de ochtend uitgevallen en werd er op handklok overgeschakeld wat resulteerde in een onwaarschijnlijke uitslag van Jan op de sprint. Helaas geen videobeelden of andere backup, we zullen het nooit weten of de 4 een 3 in het klassement zou moeten worden. Maar dat hoort ook bij sport, volgende keer beter.

In de middag werkten Lander, Amber, Michiel en Erwin hun losse onderdelen af, helaas zonder Nikki, die zich ziek had afgemeld. Lander had last van het warme weer, maar hé, toch goed gedaan hoor. Amber weer terug van haar blessure, deed voor het eerst weer een werpnummer. Michiel en Erwin deden samen mee met de verspringsessie en later Michiel, Lander en Amber de 1500m en Erwin de 200m.

Over enkele weken gaan we naar Rijen. Iedereen bedankt die dit mogelijk hebben gemaakt, vooral Emma, de beste supporter die Gloria kan wensen. En Isabel niet te vergeten, onze sfeermaker.

Uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/38653/231/

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/hCJ1tyuaw9xGhjgW6

Reacties

  1. jan blom
    26 juni 2023 om 09:01

    Wat een prachtige prestaties van de Gloria atleten. Proficiat…..

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *