Competitie U18/U20 gestart

Een week na de start van de U14 en U16, zijn nu ook de U18 en U20 atleten gestart met hun competitie. De mannen in een combi team met Taxandria uit Oisterwijk en de vrouwen op eigen kracht. Ook deze keer was de zon een fijne bondgenoot en kon er onder toeziend oog van fanatiek supporter Timo worden gestart.

De dag zat vol met verrassingen, zo ook de start van de 200 meter voor Valerie. Gelukkig was onze favoriete speaker Peter Monsieurs wel alert en was Valerie op tijd voor een mooie tijd. Meike liep ook de 200, ietwat last van een feestje de avond ervoor, maar dat bleek uiteindelijk geen probleem. Michiel knalde naar een vette PR op de 3000 meter en Femke verbeterde haar eigen clubrecord bij speer, die nog maar een week oud was. Sanne deed weer mee aan de hink stap sprong en Laura kogelde een clubrecord uit de boeken, die in handen was van de andere Laura, onze wedstrijdbegeleider van dienst. Freke haalde twee persoonlijke records, bij sprint en hoog, goed gedaan.

Pieke, Thomas en Rik zaten ook lekker in de wedstrijd en gingen samen met Michiel goed van start bij de 4 x 400. Pieke maakte helaas iets te weinig gebruik van de binnenbaan, maar desondanks verbeterden ze hun eigen clubrecord van vorig jaar met 6 seconden.

Een goede en vooral leuke start van de competitie, mogelijk gemaakt door Laura, Ingrid en Linda die de jury taken voor hun rekening namen, dank jullie wel. Over 2 weken al weer de 2e wedstrijd bij Prins Hendrik in Vught.

Uitslagen

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *