Sportmiddag i.s.m. De Hardel Hoeve

Op 29 juni a.s. organiseert Gloria Atletiek in samenwerking met Zorgboerderij De Hardel Hoeve/Bij Ons Boerderijterras een sportmiddag voor jongeren met een beperking of hulpvraag.

Omdat Gloria Atletiek op Maat (bedoeld voor jongeren met een beperking, meer info: zie https://www.gloria-atletiek.nl/sporten/atletiek-op-maat/ ) 10 jaar bestaat, hebben we samenwerking gezocht met Zorgboerderij De Hardel Hoeve, zodat we meer jongeren kunnen bereiken die nog niet hebben ervaren hoe leuk atletiek kan zijn.

Wil je bij deze sportmiddag zijn, schrijf je dan gratis in.

Zorg dat je uiterlijk tussen 13.00 en 13.15 uur in het clubgebouw van Gloria Atletiek bent (Ruiterpad 17, Baarle-Nassau), zodat we als organisatie voldoende tijd hebben om je te informeren en in te delen bij een team.

De sport-/spelmiddag begint om ca 13.30 en duurt tot uiterlijk 16.00 uur met tussendoor een aantal rustpauzes, waarbij je getrakteerd wordt op iets te drinken en een lekker ijsje, beschikbaar gesteld door Bij Ons Boerderijterras.

Je kunt gebruik maken van onze kleedkamers. Zorg voor gepaste sportkleding en bij warm weer: vergeet niet in te smeren of een petje mee te nemen.

Wij hebben er in ieder geval zin in! Jij ook? Schrijf je hieronder in.

Wat willen we van je weten: je naam, je leeftijd, je emailadres en je mag 2 namen opgeven van vriend(innet)jes met wie je in hetzelfde team wilt.

  Je naam
  Leeftijd
  Naam 1 van vriend(in)
  Naam 2 van vriend(in)
  E-mail
  Evt. opmerkingen
   

  Reageren

  Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *