Medaille regen bij NK Cross

Het weekend stond in teken van het NK Cross welke werd gehouden bij het E3 Strand te Eersel. De organisatie lag in handen van AV DES, GVAC en Eindhoven Atletiek.

Het programma werd zoals verwacht strak gevolgd en om 10.40 stipt startten Xander en Jan als eerste van Gloria. Beiden hielpen elkaar naar grote hoogten en haalden ook het podium, de toon was gezet. Bowie liet in de warming up zien dat ze gebrand was op een mooie prestatie. Ze zette deze gedrevenheid om in een eerste plaats op dit nationaal podium, super gedaan. Ook Lieke en Noor haalden allebei de top 10 en dat mag zeker niet onopgemerkt blijven.

Bij de U10 was Stig onze atleet die de Gloria kleuren verdedigde, een knappe eindsprint zorgde nog voor 2 plaatsjes hoger. De gebroeders Guus en Bram stonden samen aan de start van dit evenement, dat is op zich al een mooie ervaring. Allebei met een superstart en mooie finish, goed gedaan. Marit is gegroeid als atleet, super ervaren en vol vertrouwen stond zij aan de start en haalde de 16e plaats in dit nationaal geweld.

Lander had ook een goede start maar gaandeweg had hij wat meer moeite om het tempo vol te houden, toch goed gedaan Lander, je bent een topper. Ook Amber legt de lat doorgaans hoog, vandaag kon ze een gemiddelde snelheid van 14km/h vasthouden, alles gegeven over de finish. Erwin sloot de dag af bij de masters 50 met een mooie 18e plaats.

Morgen is Nikki nog aan de beurt, succes.

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/GFVe7D3Vgm32hGkk7

Uitslagen

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *