Zinderend warme wedstrijddag

Atletiek op Maat

 AVR’69 Reusel organiseerde zaterdag 9 september voor de tweede keer een specials sportdag! Deze sportdag was georganiseerd door iemand die zelf een beperking heeft, maar denkt in mogelijkheden! Het belangrijkste was dan ook dat iedereen het naar zijn zin had!

Het was zinderend heet! Maar Tom, Denise en Anouk lieten zich hier niet door afschrikken en gewapend met zonnebrand crème  stonden ze in Reusel aan de start voor hun wedstrijd! Lana en Eva gingen mee als begeleiders, de organisatie deelde paraplu’s uit om schaduw te creëren. Want een atletiekveld heeft nou eenmaal geen bomen om lekker onder te gaan zitten.

Anouk had er zin en als Anouk er zin in heeft, dan zingt en danst ze.  Haar warming up was een feestje om te zien. Tom doet zijn opwarming liever in alle rust en Denise  doet het weer op haar manier en zorgt zelf op tijd voor een momentje rust.

Hoe dan ook alle drie gingen ze voor het hoogst haalbare. Zeker bij 30 graden!

Tom mocht van start met de 100 meter sprint en deed dat gewoon uit de startblokken, zoals het hoort, 20.34 seconden was zijn beloning en volgens ons een PR! De ander uitslagen waren goed, maar net geen PR, maar we kunnen ons voorstellen dat dat amper haalbaar is met dit weer! En meedoen is ook winnen.

Anouk verbaasde iedereen met haar sprint skills en verbeterde haar PR dik  (28.00 sec) Maar Anouk krijgt het ook voor elkaar dat iedereen lekker met haar mee juicht en samen met haar geniet!

Denise haar prestaties, waren stabiel. Maar zeer zeker knap bij dit weer. Want de verspringbak was zo droog, dat je amper kon zien waar iemand neerkwam. Gelukkig was er in de pauze wel water om even lekker af te koelen.

Alle atleten waren eerst omdat het allemaal toppers zijn. Dus de uitslag was “allemaal eerste!”

Gelukkig was deze warme wedstrijddag niet heel erg druk bezocht, waardoor de terugreis naar Baarle redelijk op tijd kon worden ingezet. Om thuis weer lekker af te koelen en bij te komen! Want dit drietal heeft vandaag laten zien dat Gloria Atletiek bestaat. Al waren Anouk en Denise het er over eens dat roze een mooiere kleur is dan blauw.

Wij willen AVR’69 dan ook danken voor hun gastvrijheid

Atletiek op maat gaat de komende weken onder de trainingen de clubkampioenschappen afwerken. We zijn benieuwd naar de resultaten bij iets koeler weer!

Heb jij dit verslag gelezen en ben je of ken je iemand die goed in de atletiek op maat groep zou passen? Neem dan gerust contact met ons op info@gloria-atletiek.nl  om te kijken of wij op sportief gebied iets voor elkaar kunnen beteken. Atletiek op maat is sporten voor iedereen met een beperking, maar wel streven voor het hoogst haalbare. De lat gaat gewoon iedere week een stukje hoger.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *