Gloria op dreef bij competitie U14 U16

De dag begon bewolkt maar al snel brak de zon door en was het heerlijk sporten bij Scorpio. De atleten waren tijdens de laatste training goed voorbereid door hun trainers en de prestaties logen er niet om.

Lander en Amber zaten goed in de wedstrijd, beiden haalden brons. Lander bij hoog 1m35, de 1m40 komt er aan. Amber bij discus 22m89 Isabel had ook haar doelen gesteld, maar het beloofde ijsje van trainer Koen, maakte de remmen los. Helaas sprong ze net niet hoog genoeg, dat ijsje houdt ze tegoed, maar het feit dat ze zelf al een ijsje op had, maakte de teleurstelling goed. Rens had een ietwat wisselvallige dag, gestart met een PR op kogel en de 150m, maar een tegenvallende speerworp. Annika startte met het combi estafette team Gloria/Spiridon en later kogelde en sprintte ze naar een PR. Steijn heeft de smaak van de horden te pakken en behaalde voor de opeenvolgende keer een PR naast een SB (seizoens beste) sprong bij ver. Jonas moest wat langer wachten op zijn eerste onderdeel, maar dat was geen probleem. Hij haalde weer 10 seconden af van zijn beste tijd op de 600m, super.

Zo werd het weer een geslaagde competitiedag, de voorlaatste alweer. In juni gaan we naar Rijen voor de 3e en laatste, wij hebben er weer zin. We bedanken Mirjam en Bianca voor hun jury support, zonder jullie zijn deze wedstrijden niet mogelijk.

Uitslagen

Foto’s

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *