Sneeuw in Rijen

Het parkoers bij Spiridon lag er uitdagend bij voor de 8e wedstrijd in het regio 13 cross circuit. Uiteraard weer met atleten van Gloria aan de start. Wel of geen spikes was zo’n beetje het gesprek van de dag.

Denise en Melissa beten de spits af met een podiumplaats. Bij U8 en U9 knalden onze atleten als vanouds. Xander schoot uit de startblokken, helaas kon hij het tempo niet vasthouden en moest hij Jan voorbij laten gaan. Ook Lieke en Bowie haalden het podium en deden goede zaken voor het klassement. Ook Noor, Liv en Finn liepen door de sneeuw naar een mooie tijd. Stig deed ook weer mee en werd geflankeerd door Stan die sinds vorige week de smaak van het crossen te pakken heeft. Marit liep een puike wedstrijd, knap gedaan, hierna was het de beurt aan Bram en Guus, de broers weten inmiddels hoe een wedstrijd in te delen. Lander liep zeer geconcentreerd naar een mooie 11e plaats in een sterk deelnemersveld. Zo ook Daan, de voetbal ging niet door, dus een mogelijkheid om mee te doen met deze speciale wedstrijd.

Michiel was niet tevreden over zijn vorige wedstrijd, ticket voor festival doorverkocht, vroeg naar bed en focus op de 1e plaats, en dat lukte. Nog steeds in de race voor de 1e plaats in het klassement. Patricia en Erwin mochten de rijen sluiten met een respectievelijk een 4e en 5e plaats.

Volgende week naar Breda voor de Mastboscross met een nieuw parkoers.