Want wij gaan door deze zomer

Waar de meeste verenigingen een zomerstop hebben, gaat Gloria Atletiek door. Want stilstaan is achteruitgaan! We mogen daarvoor zeker een diepe buiging maken naar onze trainers. Maar ook wij vieren de vakantie! Zaterdag 8 juni stonden allerlei leuke spelen op het  programma van Gloria Atletiek om ook een klein beetje het eind van het school/atletiekjaar te vieren.

Het waterspel hadden we toch maar zonder water gemaakt, want het zonnetje deed zijn best, maar net niet goed genoeg.  We hadden een kwartetspel, rups & vliegend tapijt een stormbaan en springkussen (dank Thuiz Makelaars). En wie dan denkt dat alleen de kleuters genieten van een springkussen en stormbaan heeft het mis. Onze junioren zijn soms ook weer net kleuters. Het ging nergens over, maar uiteraard probeerden we er wel een klein beetje competitie in te brengen. Want dat maakt het dan net wat leuker en onze atleten fanatieker.  Voor iedereen was er tussendoor dan ook het lekkerste ijsje van Baarle van uiteraard IJssalon D’n Italjaan. Veel atleten gingen met rode konen naar huis, want ze waren ook niet te stoppen. “Mogen we nog één keer op de stormbaan”, die vraag is minimaal 100 keer gesteld.

In juni gaan we nog gewoon door volgens de reguliere trainingstijden. Maar juli en augustus hebben wij vakantietraining. Dat wil zeggen dat we iedere woensdag van 19.00 tot 20.00 uur trainen en op zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur. Welke trainers er zijn is een verrassing. We trainen dan in twee of drie groepen, pupillen, junioren en op zaterdag kleuters. Afmelden is niet nodig, wie zien gewoon wie zin heeft om te trainen!  De enige week dat we niet training is week 28, want er is een ding nog net leuker dan Atletiek en dat is de W6D. Vanaf september hebben we dan een nieuwe groepsindeling, die staat over een tijdje op de website.

Rest ons nog iedereen te bedanken die ervoor gezorgd heeft dat wij op 8 juni een andere training hadden dan normaal. We hebben heerlijk bewogen. En niet te vergeten de schoonmaakploeg die met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak ervoor heeft gezorgd dat ons clubgebouw er weer pico bello uitziet.

Fijne vakantie voor jullie allemaal en tot ziens bij Gloria Atletiek (ook niet leden kunnen aansluiten in de vakantie, zie www.gloria-atletiek.nl

Foto’s

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *