Stralende start competitie

DAK Drunen was de gastheer bij de eerste U14/U16 competitiewedstrijd voor onze atleten die ook dit jaar weer samen met Spiridon proberen zoveel mogelijk punten te scoren voor de landelijke competitie.

Een aantal Gloria atleten maakten zaterdag hun debuut. Met de nodige wedstrijdspanning werden de eerste PR’s genoteerd. Rens mocht ale eerste en scoorde met discus zijn eerste van 3 PR’s! Ook met de 800 meter liet hij zien de weg omhoog weer te hebben gevonden. Olivier begon met hoog, begon goed maar raakte met zijn laatste poging de paal, wat hem helaas belemmerde op de 800m. die hij uiteindelijk met nodige vechtlust uitliep in een mooie tijd.

Isabel en Annika vormden een estafette team met 2 atleten van Spiridon. Een beetje onwennig nog maar toch goed gedaan. Isabel was ook lekker op dreef met hoogspringen met een PR als resultaat. Annika deed ook goed mee en kogelde ook een PR. Jonas moest wat langer wachten en werkte zijn onderdelen in 1,5 uur af. Vooral zijn 1000 meter was top, maar liefst 12 seconden sneller dan zijn beste tijd. Steijn deed ook voor de eerste keer mee en mocht gelijk het technische onderdeel 80m horde. Echt knap gedaan, hij pakte elke horde zonder problemen.

De dag werd door Rens (speer) en Steijn (kogel) afgesloten en was de conclusie dat het PR’s regende, maar dat de zon zeer welkom was.

Tot slot bedanken we Sandra voor haar taak als hulp jury en Paul die afgelopen donderdag de atleten heeft klaargestoomd.

Volgende week U18/U20, zij kane zich op voor hun eerste wedstrijd in Oosterhout.

Uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/40443/231/

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/UQkrpBdyjj7T4Xxz7

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *