Stralende clubkampioenschappen

Zaterdag 16 september werkten maar liefst 100 jeugdatleten hun jaarlijkse clubkampioenschappen af. Wie worden de clubkampioenen in 2023? Op die vraag hebben wij inmiddels antwoord! Maar atletiek is een individuele sport! Bij alle onderdelen hoop je op een Persoonlijk Record (PR), zodat je van jezelf wint en steeds een beetje beter wordt.  Mooi is het ook voor de trainers om te zien dat “hun” atleten steeds een beetje beter worden en begrijpen wat de bedoeling is van al dat trainen. De lat ging dan bij hoog ook figuurlijk voor velen omhoog.

Als er dan ook nog een clubrecord aangaat, worden we nog blijer!

Ook het wij gevoel is prachtig om te zien. Atleten helpen, coachen en stimuleren elkaar zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. En het beste voor jezelf is ook goed genoeg voor een ander.

Leuk om oma’s en opa’s te zien stralen, ze bewegen zelfs mee in hun enthousiasme. En ook papa’s en mama’s die komen helpen en zich ontpoppen tot trainers 😉.

Het ene onderdeel ziet er ook moeilijker uit dan het andere en het zonnetje maakt het allemaal nog een beetje moeilijker. Maar meedoen is winnen. Natuurlijk kan er in iedere categorie maar één clubkampioen zijn, maar iedereen mag trots zijn op zijn eigen prestatie(s).

Grote dank dan ook aan onze jeugdtrainers die week in week uit, op vrijwillige basis zich inzetten voor Gloria Atletiek! Dank aan juryleden en allen andere helpende handen. Want zonder jullie kunnen we dit niet!

We gaan ons opmaken voor het crossseizoen, zagen al weer heel wat nieuwe talentjes (cq Femke Bol’s) voorbij komen!  Voor alle deelnemers een dikke pluim.

Uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/39840/

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/VBPgGKbygRHm3cDB9

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *