Slotakkoord in Wijchen

De dag startte een beetje fris, maar de zon bracht al snel een warme gloed en de zonnebrandcrème kwam goed van pas. De atleten waren erop gebrand om deze laatste competitiewedstrijd nog één keer alles te geven. Helaas zonder Laura die deze wedstrijd niet mee kon doen.

De resultaten mochten er wezen, 12 persoonlijke records, 3 seizoen beste prestaties, 1 clubrecord en 3 serie winsten. Meike ging op de 800 meter gelijk aan en kon dit 600 meter volhouden, daarna werd de snelheid iets minder, maar wat een race. Ook Freke knalde weer als vanouds op de 100 meter en Michiel gaf hem zelf een verjaardagstraktatie op de 800 meter. Thomas werd 1e bij hoog, met een sprong van 1m90 liet hij zien klaar te zijn voor het NK.

Pieke en Rik haalden allebei een PR bij discus en Sanne een CR bij kogelslingeren, Valerie maakte haar beste tijd ooit over de horden. Als slotstuk stond de 4x100m op het programma. De mannen probeerden zoals gebruikelijk het CR te verbeteren, helaas kwamen ze 0,7 sec tekort. Terwijl Sanne haar laatste discus de kooi uitzwierde, was het slotakkoord voor het vrouwen team 4×100 en werd het bal gesloten.

We kijken weer terug op een sportieve en gezellige competitie, we willen iedereen bedanken voor de hulp, Annemieke voor haar jury bijdrage, ouders voor het rijden en atleten voor het meedoen. Volgend jaar weer….

Volgende week gaan maar liefst 3 atleten naar het NK. Femke (speer), Thomas (hoog) en Michiel (5km) veel succes en zet ‘m op.

Uitslagen

Foto’s

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *