Topprestaties in Gemert

GAC Gemert organiseert elk jaar de Open Brabantse Kampioenschappen en Gloria is daar traditiegetrouw aanwezig met een groot team. Ook nu stonden er 18 atleten op de startlijst van deze tweedaagse wedstrijd die vooral gaat om gezelligheid in combinatie met prestaties.

Zaterdag om 8.00 vertrokken de atleten en begeleiders naar Gemert om daar rond 10.00 te starten met deel 1 van de 10 onderdelen die op het programma stonden. De dag ging gepaard met een lekker zonnetje en er werden al enkele PR’s en ook een CR gescoord. Aan het einde van de eerste dag werden eerst de tenten opgezet waarna de pizzeria werd bezocht voor de nodige inwendige versterkingen. Dit bleek voor sommige nog niet genoeg en dus werden ook de hamburgers nog uit de verpakking gehaald en kon de verjaardag van Lander niet meer stuk.

Ook dag 2 was een zonnige dag en begon met het GAC Gemert ontbijt. Het thuisfront werd op de hoogte gehouden van de prestaties via atletiek.nu. Aan het einde van dit geweldig weekend mochten 3 atleten het Brabants podium betreden. Claudia en Meike haalde de bronzen medaille binnen en Thomas de zilveren. Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie. Op de terugweg nog een korte stop bij de friettent, zo’n weekend maakt hongerig. t Loopt in de soep en Twanneke’s Smulhouse trakteerden nog op ijsjes, dankjewel, dat is precies wat onze atleten nodig hadden.

We willen de ouders en begeleiders bedanken voor het mogelijk maken van dit weekend. Volgende week staat dan weer een competitiewedstrijd op het programma, bij Gloria hoef je je nooit te vervelen.

Uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/38402/231/

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/3A5BX8GZM4x8tFAk9

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *