Q-Lite Enclavecross

Afgelopen zondag stond de Enclavecross op de wedstrijdkalender, anders dan de gebruikelijke december editie, maar wel op het bekende parkoers wat door menigeen atleet als uitdagend en afwisselend wordt ervaren. In de ochtend viel de sneeuw uit de lucht en het beloofde een mooie winterse editie te worden.

Er werd bij de jeugd flink gestreden om de podiumplekken. Maar ook werden er andere uitdagingen aangegaan en mooie prestaties geleverd. Bijzonder is de categorie kleuters, een unicum bij Gloria dat al jaren op het programma staat. Maar liefst 23 toppers deden hieraan mee, de jeugd heeft de toekomst, goed gedaan.

Bij de start van de vrouwen en U20 was het inmiddels gestopt met sneeuwen en werd het parkoers wat modderiger. Marjon van Oudenaarden won de wedstrijd bij de vrouwen senioren in een tijd van 21:23 Bij de mannen ging de winst naar Jeroen Verhees die de 9500 meter aflegde in een tijd van 32:32

We kunnen zo weer terugkijken op een mooie editie van de Enclavecross en bedanken alle sponsors, atleten, supporters en helpende handen die dit weer mogelijk maakten. Volgende week staat de cross in Spiridon op het programma van de regio 13 cross circuit.