Competitie In Zevenbergen

Atletiekvereniging Groene Ster organiseerde de 3e wedstrijd van de U18/U20 landelijke competitie. Het werd een lastige dag, de zon brandde fel en de temperatuur liep elk uur op. Gloria kon aan de bak. Logistiek ging er iets mis met de tent, maar de hulptroepen, Ingrid, Hans en Bianca hadden dat probleem op afstand snel verholpen, hartstikke bedankt. Het was geen overbodige luxe.

Het werd de dag van Sanne, zij scoorde het 3e clubrecord, dit keer bij het kogelslingeren, ook haalde zij PR’s bij discus en ver en als klap op de vuurpijl, scoorde ze beter dan haar zus. Zus Femke deed het echter ook niet onverdienstelijk, maar zij piekte al eerder deze week met een PR op haar favoriete onderdeel speer. Helaas waren er wat afmeldingen, maar wel was Laura weer van de partij en Elin, die haar competitiedebuut maakte. Zij liep de 400m en 1500m, een moeilijke combinatie.

Bij de mannen was er ook genoeg te beleven, Thomas excelleerde weer op hoog, Rik kogelde door de barrière, Michiel liep de 800m en Pieke sprintte de 100m. Helaas liep hij hier een blessure op, maar kon gelukkig wel het laatste spektakelstuk lopen, de 4 x 100m.

De dag werd afgesloten met een koele traktatie van Tuijtelaars Service en de tent kon worden opgeruimd voor de volgende wedstrijd. Iedereen bedankt voor de nodige hulp en support.

Uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/38777/231/

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/1tVVykj9ykLuwpN97

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *