Competitie U14 en U16 in Breda

De atletiekbaan van Spint Breda en de lentezon vormden het decor voor de 2e competitiedag U14 en U16 waar Gloria in het combiteam met Spiridon acte de présence gaf.

Onder begeleiding van Amber, helaas geblesseerd, beten Annika en Myrthe de spits af en beiden begonnen goed en haalden de nodige punten binnen. Myrthe sprong 3m56 ver en 1m25 hoog, de dag sloot zij af met een 600 meter in de snelste serie. Met een goede eerste ronde, vocht zij zich door de afstand heen in een tijd van 2.14 Annika scoorde 2 PR’s, bij horde en speer en ze kogelde net onder 5m, ook wederom mooie prestaties.

Nadat vaste supporter Xander toch besloten had om zijn dagplanning anders in te vullen, begon grote broer Lander succesvol aan zijn 3 onderdelen en behaalde hier 3 PR’s De 600 meter begon hij heel sterk, zakte wat in na 1 ronde, maar hij herpakte zich goed en klampte aan voor een tijd van 2.09 Knap gedaan, Lander. Rens zijn loopnummers lopen niet zoals hij gewend is, wat blessures gooien momenteel roet in het eten, dus dan de focus maar op andere onderdelen. Met een zeer mooie PR bij kogel als resultaat, hij kogelde maar liefst 66cm verder, naar een 7m24. Zo werden er genoeg punten gescoord voor een top 3 en top 5 klassering in deze wedstrijd en staan de ploegen in de middenmoot van het landenklassement.

Als laatste, maar zeker niet onbelangrijk, willen we Patricia bedanken voor het opnemen van de jury taken. Zonder hulp, geen wedstrijd.

Uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/38732/231/

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/8mn7wAPm1ULPNWGy5

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *