Een stralende editie van SPJ – ’t Bels Lijntje

Goede weersvoorspellingen en de sfeer zat er goed in, al vroeg in de ochtend werd er gestart door onze vrijwilligers met de opbouw van het parkoers. Om 9.30 uur klonk dan ook het eerste startschot voor de specials.

Geen Bels Lijntje zonder de jeugd, een fijne groep atleten van onze vereniging en uit de regio stonden aan de start voor hun rondjes. Goed om te zien dat ook de jeugd het hardlopen nog steeds omarmd en hun rondjes afwerkt met elk hun eigen doel. Meedoen is per slot van rekening winnen. Als je dan ziet dat een atleetje gisteren voor het eerst naar de training kwam en het reuze spannend vond, vandaag meedoet en wint. Dan zijn de nieuwe Femke’s Bol in aantocht!

Daarna was het de beurt aan senioren, masters en recreanten. Na een zomerstop werd het regio circuit hervat met een 10 kilometer loop over het fietspad Bels Lijntje, voormalig spoorlijn tussen Tilburg en Turnhout. Aan de start werden de wedstrijdatleten geflankeerd door de recreanten van de prestatielopen van 4km en 7km.

De wedstrijd bij de vrouwen senioren gewonnen door Cailin van Loon in een tijd van 43.54 en bij de mannen senioren door Gert-Jan Wassink in een tijd van 32.32

Na de prijsuitreiking konden we allemaal weer tevreden terugkijken naar wederom een geslaagde editie. We willen alle sponsoren bedanken en uiteraard ook helpende handen die hard nodig zijn om dit soort evenementen mogelijk te maken. Op naar 2024!

Uitslagen: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2023090313352

Foto’s Bianca: https://photos.app.goo.gl/4Hxg9QfGgxKTGFHP7

Foto’s Andy (deel 1,2 en 3): https://photos.app.goo.gl/VcwdL81yZtJiiWRV8

Foto’s Andy (deel 2): volgt nog

  • Alvast voor in de agenda; Zondag 14 januari Enclavecross in Baarle-Nassau

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *