Een zonnige wedstrijd in Rijen

Terwijl Tom Michielsen zijn onderdelen afwerkte bij de WK 20 kamp in Turnhout, waren er 15 atleten afgereisd naar Rijen voor de open baanwedstrijd aldaar. De zon deed zijn best en het was bij tijden een hele uitdaging om daarmee om te gaan.

Wauw, weer een fijne groep U9, U10 en U12 atleten van Gloria aan de start. Dat doet ons enorm goed, wedstrijden zijn soms spannend maar ook vooral gezellig. En wat is het dan fijn om enkele persoonlijke records mee naar huis te nemen. Stig, Wouter, Jan, Guus, Steijn, Noor, Marit en Bram, jullie zijn allemaal toppers. PR’s, hoge eindklasseringen (3x vierde plaats) en vooral veel ervaring en plezier hebben jullie mogen ervaren. Hopelijk smaakt het naar meer.

In het middagprogramma was het de beurt aan de U14 tem masters. Ook hier weer Gloria blauw aan de start. Daan, Rens, Femke, Michiel, Thomas, Rik en Erwin haalde goed prestaties gezien de omstandigheden. Ook trainer Paul was komen kijken, en werd ook gelijk maar tot jury gebombardeerd bij het speerwerpen.

Grote dank aan alle atleten, ouders, begeleiders en ook Rens die hielp als jury assistent. Voorlopig is de wedstrijdkalender wat minder vol, maar hé, atletiek gaat altijd door.

Uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/39572/231/

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/PPMFqL6mQ6TWBtzj6

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *