Start-to-Run Gloria Atletiek

Start-to-Run: Ontdek de hardloper in jezelf met Gloria Atletiek!

Wordt hardloopklaar met Gloria Atletiek’s Start-to-Run Programma!

Heb je altijd al willen starten met hardlopen, maar weet je niet waar te beginnen? Gloria Atletiek nodigt jou uit om mee te doen aan ons Start-to-Run programma, dat start op 9 maart en eindigt op 11 mei!

Ontdek het plezier van hardlopen onder deskundige begeleiding

Onder leiding van onze ervaren trainer Luc Billen ga je gedurende 9 weken werken aan een betere loopconditie. Twee keer per week doe je dit hoofdzakelijk op onze prachtige atletiekbaan, waar je onder deskundige begeleiding jouw hardloopvaardigheden ontwikkelt. En maak je geen zorgen als je een keer niet kunt deelnemen; je krijgt huiswerk mee, zodat je het opbouwschema kunt bijhouden.

Meer dan hardlopen

Bij Start-to-Run gaat het niet alleen om het lopen. Je ontvangt waardevolle informatie over kleding, schoenen en voeding die essentieel zijn voor jouw hardloopervaring. Daarnaast komt een ervaren sportfysiotherapeut langs om inzicht te geven in blessurepreventie en -behandeling, waardoor je optimaal voorbereid aan de start verschijnt.

Jouw doel: naar 5 Kilometer in 35 Minuten

Na 9 weken is het doel helder: we willen dat elke deelnemer in staat is om aaneengesloten 5 kilometer te lopen in slechts 35 minuten. Een haalbaar doel, dankzij het zorgvuldig samengestelde trainingsprogramma en de ondersteuning van onze enthousiaste trainer.

Praktische details

Deelname aan het Start-to-Run programma kost slechts EUR 50. Bij een minimum van 6 deelnemers gaat het programma door. Een investering die bij gaat dragen aan je gezondheid en welzijn, en plezier is ook gegarandeerd!

Grijp deze kans om jouw hardloopavontuur te beginnen en schrijf je vandaag nog in voor het Start-to-Run programma van Gloria Atletiek. Samen gaan we op weg naar een gezondere, actievere versie van jezelf!

Startdatum: 9 maart
Einddatum: 11 mei
Trainingen:

zaterdag 9.30 – 11.00
dinsdag 19.30 – 20.30

Schrijf je onder via onderstaande link. We zien je graag op de atletiekbaan!

Comments are closed.