Cross in Oosterhout

Na een jaar van afwezigheid, organiseerde Scorpio weer hun bekende cross in de Vrachelse Heide. De zon scheen aanvankelijk volop en de sfeer was gezellig en sportief, genoeg ingrediënten voor een mooie dag. Edwin nam de opwarming voor zijn rekening, dankjewel, fijn dat de papa’s en mama’s af en toe bijspringen.

Een mooie dag werd het zeker voor Lieke, die gelukkig na een blessure weer mee kon doen. Helaas was Finn nu de thuisblijver, beterschap Finn. Het was een spectaculaire start bij de U8 en U9. Xander vocht zich een plaats in de suptop en Bowie ging voor de winst en ook Liv liep ook netjes in de top 10. Jan miste net het podium maar toch knap gedaan. Ook Bowie miste het zilveren podium maar dat bleek een foutje in de administratie. Gelukkig toch nog opgelost en de medaille wordt nog nagestuurd. Ook dat hoort soms bij sport.

Marit is eerste jaars U12 en dat is even wennen, maar Marit is een echt vechter, goed gedaan. Melissa en Denise waren ook weer van de partij en haalden zoals gebruikelijk het podium, ondanks een foutje in het parkoers. Amber liep een mooie race, en leek geen last te hebben van een feestje de avond ervoor, gevolgd door Lander die altijd meedoet. Ook Pepijn deed weer mee, en hoe, gelijk maar de gouden plak mee naar huis genomen.

Na het jeugdig geweld, was het de beurt aan de Nikki, Eddy, Patricia en Marie Claire. Nikki op het podium, Eddy met een super start en Patricia en Marie Claire hielpen elkaar naar de finish. Het slotstuk was voor Erwin en Michiel, vader en zoon in dezelfde race. De jeugd heeft de toekomst en Erwin moest zijn meerdere erkennen. Michiel nam ook nog als klap op de vuurpijl het zilver mee naar huis.

Volgende week gaan we met 18 jeugdatleten en 3 estafette teams naar de Internationale Warandeloop in Tilburg, dat belooft wat.

Uitslagen: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2023111913351&tl=nl&zk=gloria

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/9BfnLtTzTi2rqyYE7

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *