De allerlaatste competitiewedstrijd van het seizoen

Bij onze vrienden van Spiridon in Rijen was de laatste wedstrijd van dit seizoen voor de U14 en U16 atleten. Gewapend met zonnebrand, zonnetent en veel water trokken onze toppers ten strijde.

Voor Rens was het een leerzame dag die hem dichtbij zijn PR op horden bracht, een degelijke afstand bij kogel, maar de sprint was er net te veel aan. Ook Lander kampt met wat pijntjes, maar hij vocht zich door de dag en haalde de nodige punten voor het team. Myrthe was op hoogspringmissie, zij haalde een hoogte van 1m25, geen PR maar met enthousiasme liet ze weten dit onderdeel echt leuk te vinden en hoopte er meer over te kunnen leren. Amber onthield zich nog van werpnummers vanwege een blessure en zij stond ingeschreven bij hoog, sprint en mila. Helaas zat er bij hoog niet de gewenste 1m30 in, toch op zoek naar aan ander verjaardagskado voor papa, Amber. Annika hoopte op een evenaring van haar prestatie in Gemert bij kogel, maar kwam net te kort. De horden gingen deze keer wel goed, een mooie PR als resultaat.

Zo kwamen ze aan het einde van weer een mooie dag en kon de helpende jury Claudi en Sandra, naar huis worden gebracht. Dank jullie wel voor jullie inzet, zonder jullie zijn er geen wedstrijden voor onze atleten. Ook een speciale dank aan Spiridon, met wie wij weer samen als combi team een mooie klassering in het landelijk klassement hebben behaald.

Volgende week gaan we naar Dongen, geen competitie, maar wel veel gezelligheid.

Uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/38733/231/

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/kvNygKakzGyGzf3u5

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *