Juli & augustus onbeperkt sporten voor € 25.00

Heb jij ook behoefte om juist in de zomer buiten te zijn en lekker te bewegen? Wil je werken aan je conditie, kracht en houding? Kom dan in juli en augustus sporten bij Gloria Atletiek in Baarle-Nassau/Hertog!
Voor slechts € 25,- mag je onbeperkt meedoen aan alle activiteiten:

BOOTCAMP
De bootcamp vindt plaats op het terrein van Gloria Atletiek is prima te doen als je een goede basisconditie hebt. Wees niet bang dat je met beach babes en bodybuilders sport, met een gemiddelde leeftijd van rond de 45 hebben wij al geaccepteerd dat we dat niet meer gaan worden. Wil je echter werken aan je spierkracht, lenigheid, houding en conditie? Vind je het bovendien gezellig om met een groep te sporten? Kom dan gewoon mee doen!
Wanneer: zaterdag 10.00 – 11.00

WANDELEN
Wist je dat we wandelgroepen in 2 tempo’s hebben? Je kunt bij ons ‘rustig wandelen’ of ‘sportief wandelen’. Onze ‘rustige’ wandeltraining volgt het FitStap programma dat ontwikkeld is door de wandelbond en bedoeld is voor iedereen die wil beginnen met wandelen, herstellende is van een blessure, of op een andere manier beperkt is met bewegen. Zin om heerlijk te wandelen in groepsverband in het prachtige buitengebied van Baarle? Wandel met ons mee?
Wanneer:
dinsdag 19.00 – 20.15
zaterdag 8.45 -10.00

HARDLOPEN
Ontzettend veel mensen lopen hard en zien de toegevoegde waarde van een atletiekclub niet zo snel. Wij kunnen er wel een aantal noemen:
• Ontwikkel een betere looptechniek: veel hardlopers gebruiken de verkeerde techniek en ontwikkelen blessures of verbruiken te veel energie
• Ga sneller lopen: juist door afwisseling van verschillende trainingsvormen en tempo’s ontwikkel je zowel snelheid als conditie
• Doorzettingsvermogen: door met andere mensen samen te lopen, loop je verder, houd je het langer vol en het is nog leuker ook!

In de zomer trainen we op de volgende momenten:

 • Baantraining : woensdag 19.30 – 20.45
 • Looptraining buiten baan (interval/ duurloop): zaterdag 9.45 -11.00

Je kunt altijd op je eigen tempo lopen.

ATLETIEK VOOR KLEUTERS, PUPILLEN EN JUNIOREN
Wist je dat kinderen al vanaf 4 jaar lid kunnen worden van atletiek? Op een speelse manier leren ze bewegen en rennen, in combinatie met allerlei spelletjes. Ook voor kinderen en jeugd hebben we een vakantierooster ( en de ouders kunnen ondertussen zelf ook sporten 😊):
KLEUTERS (2017 – 2019) Zaterdag 10.00 – 11.00
PUPILLEN (2012 – 2016) Zaterdag 10.00 – 11.00 en Woensdag 19.00 – 20.00
JUNIOREN (2007 – 2011) Zaterdag 10.00 – 11.30 en Woensdag 19.00 – 20.00

Geen kinderen/jeugdtraining in de week van de Wieler6daagse (19 juli/22 juli)

We hopen je deze zomer te zien! Meld je aan via onderstaand formulier, en snel tot ziens!

  Voornaam
  Achternaam
  Geboortedatum
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  E-mail
  Telefoonnummer
  Geslacht ManVrouw
  Periode Zomerlidmaatschap Juni t/m AugustusJuli t/m Augustus
  Datum 1e training
  Evt. opmerkingen
  Ik verklaar hierbij op de hoogte te zijn van de inhoud van het Privacybeleid van Gloria Atletiek. Tevens ben ik op de hoogte van het Huishoudelijk Reglement (HR) van Gloria Atletiek, waarbij in artikel 6a, 6d en 6e specifieke aanvullingen zijn gegeven op ons Privacybeleid.
   

  Comments are closed.