In de Gloria

Gloria Atletiek 45 jaar

https://photos.google.com/share/AF1QipNGKE_wbjBmjMrTu9_lDMs_NTcfjqXVxIkZ4lunEZ_LYJEgGT1QZCh1jhevLTrR_g?key=Nkk2azRaWXBtOXJET3JIRTA3N052clk0QVREQVRR

Zaterdagochtend 24 juni, de “laatste” training voor de vakantie! Symbolisch uiteraard, want Gloria Atletiek gaat door ook deze zomer. Want 2 maanden niet sporten is voor niemand goed. Uiteraard mag iedereen ook lekker vakantie houden, maar wie wil en kan mag in beweging blijven bij Gloria Atletiek.

Dit jaar bestaan we 45 jaar, dit is al gevierd met de volwassen leden. Maar nu waren onze atleetjes aan de beurt. Ook dat doen we op een sportieve manier. Door de trainers was een leuke training in elkaar gezet met stormbaan, reuzebal en (water) spelletjes.  De zon vierde onze verjaardag mee en de waterspelletjes werden daardoor wel heel erg leuk. Nog leuker om elkaar gewoon nat te maken en uiteraard moesten ook de trainers eraan geloven. Het werd een sportieve ochtend, waarin plezier in bewegen centraal stond. Menig atleetje was aan het eind van de ochtend dan ook “gaar”. Maar gelukkig was er nog een ijskoude lekkere verrassing die de meeste atleten zich lieten smaken.  Kijk even naar de foto’s op onze website, want die zeggen meer dan woorden. Uiteraard grote dank aan D’n Italjaan voor de lekkere ijsjes!

De zomer is officieel begonnen. Vanaf 1 juli trainen we op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 11. 00 uur. Een pupillen en junioren trainingen! Je komt als je tijd en zin hebt (niet afmelden) en geniet van een uurtje sporten. Je laat je ook verrassen door de trainer(s) van dienst.

In september starten we dan met de nieuwe groepsindeling, deze wordt binnenkort gepubliceerd op onze website.

Fijne zomer allemaal en blijf in beweging.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *