start to bootcamp

Start-to-Bootcamp: Versterk jezelf bij Gloria Atletiek!

Wordt sterker en fitter met Gloria Atletiek’s Start-to-Bootcamp!

Denk je al langer om te starten met bootcamp, maar wil je je niet meteen voor een jaar vastleggen? Gloria Atletiek heeft de oplossing: Start-to-Bootcamp, waarbij je 3 maanden vrijblijvend mag meedoen!

Bootcamp, maar niet bij de sportschool

Onder leiding van trainers Paul en Nicole (en soms gasttrainers) kun je tot twee keer per week aan de bootcamp meedoen. Verwacht bij ons geen ‘sportschool lijven’ ;-), onze groep bestaat uit mannen en vrouwen tussen de 35 en 70. We zijn getraind, maar (helaas) niet afgetraind. Wij vinden het belangrijk om lekker in ons vel te zitten en te werken aan kracht en conditie.

Afwisselende training

Onze trainingen zijn afwisselend. Meestal buiten naast de atletiekbaan, soms in het bos, soms binnen. Elke keer wordt de focus op andere spiergroepen gelegd, en doen we ook een stukje cardio-training. We zorgen voor een motiverende beat, zodat je het vol kunt houden. Iedereen kan op zijn eigen niveau starten. En, belangrijk, we zijn een heel open groep die het leuk vindt als nieuwe mensen aansluiten.

In 3 maanden strakker, sterker en fitter

We zien dat mensen al na 1 maand bootcamp verschil merken in kracht en fitheid. Ook lopers hebben veel baat bij bootcamp omdat de ‘core’ versterkt wordt.

Praktische details

Deelname aan Start-to-Bootcamp kost slechts EUR 50 voor 3 maanden. Na 3 maanden loopt het abonnement zonder verplichtingen af, maar we hopen natuurlijk dat je lid wordt! Deze Start-to-Bootcamp loopt van 1 april tot en met 30 juni.

Grijp deze kans om jouw goede voornemens echt te realiseren en schrijf je vandaag nog in voor het Start-to-Bootcamp programma van Gloria Atletiek. Samen gaan we op weg naar een gezondere, actievere versie van jezelf!

Schrijf je onder via onderstaande link. We zien je graag op de atletiekbaan!

Comments are closed.