De laatste cross van het seizoen

Niet Dongen, maar Waalwijk was dit jaar het decor van de laatste cross van het seizoen. De Lido Cross was voorzien van een nieuw parkoers, en wat voor één. Het klim- en klautergehalte was behoorlijk aanwezig. Patricia beet de spits af en liep naar wederom een stabiele 4e plaats.

Erwin startte wat verkouden aan deze cross en twijfelde zelfs om mee te doen, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Michiel moest flink aan de bak voor zijn 1e plaats, maar hij stelde zijn eindklassement veilig in een spannende eindsprint. Daarna was het de beurt aan Lander die vocht voor wat hij waard was. Amber, terug van een blessure, snelde tot haar eigen verbazing naar de eerste plaats, wauw. Ook Melissa en Denise deden weer mee en mochten het podium beklimmen.

Bij de U8/U9 maakte Xander de race direct hard en Jan moest aan de bak, maar trok uiteindelijk wel aan het langste eind. Nu snel naar de rekentafel om te kijken of hij een 2e of 3e plaats heeft veroverd in het eindklassement. Lieke maakte er ook een mooie wedstrijd van op dit lastige parkoers. Bowie haalde ondanks een verkoudheidje weer het podium, knap gedaan. Stan liep zijn 4e cross, maar alsof hij al jaren meedoet. Hij is inmiddels gevestigd in de subtop. Zo ook Marit die zich dit jaar als 1e jaars U12 zich knap staande houdt.

Zo, het seizoen zit erop, enkel nog de prijsuitreiking. De Prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 9 maart bij Spiridon vanaf 19.00 We willen iedereen bedanken voor dit geweldige seizoen. Allereerst de atleten, zonder hen geen wedstrijd, de ouders, supporters, trainers en niet te vergeten de vele vrijwilligers die deze wedstrijden op de kalender hebben gezet. Super bedankt allemaal, wij hebben er weer van genoten.

Uitslagen: volgen

Foto’s Geert: https://photos.app.goo.gl/fk8XSJyWdqzccDkp8

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/7vkAU2r9e4DsX5W58

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *