Drukke Warandeloop voor Gloria

Regen, zon, wind, het weer wist niet wat het wilde tijdens de 1e dag Warandeloop in Tilburg. Deze grote wedstrijd met veel deelnemers, is een vreemde eend in de bijt van het regio 13 circuit. Veel Gloria deelnemers aan de start, helaas enkele afmeldingen, beterschap namens het Gloria Team.

We startten met de individuele onderdelen in de ochtend, trainer Martijn verzorgde de warming up zodat iedereen goed warm aan de start verscheen. Denise en Melissa liepen uiteraard weer mee bij de specials. Het aantal deelnemers bij de U9 en U10 viel wat tegen, maar bij de U12 was het overvol. Desalniettemin werd er flink gestreden door onze Gloria atleten. Best indrukwekkend als de speaker de naam van Marit meerdere malen door de microfoon riep. Lander gaf zoals altijd alles, en ging tot aan het gaatje, zo ook zijn zus Amber. Het lopen zit in de genen want mama Patricia haalde later die dag ook nog een bronzen medaille bij de masters.

Het toetje zat em in de staart, estafette. 3 Gloria teams waren samengesteld. Team 1 bestond uit Bowie, Puck, Xander en Lieke. Eerst naar plaats 1, toen plaats 3 en uiteindelijk over finish op plaats 2, wauw wat een prestatie. Bij de U12 hadden we maar liefst 2 teams aan de start. In team 1 stond familie Broeders paraat, Guus, Bram en Floor, gecompleteerd door Marit. In team 2 was Stig de startloper, gevolgd door de broers Nathan en Thomas, Jan was de slotloper. Pim was de 1e reserve en hij zal bij een volgende estafette zijn opwachting maken. Top gedaan iedereen, Gloria werd regelmatig geroepen door de speakers en dat is jullie verdienste. Eddy en Mario mochten de dag dan afsluiten bij de masters en senioren.

Michiel was zondag als eerste aan de beurt bij het geweld van de categorie U20, gevolgd door Nikki die niet fit startte aan het cross gala. Na enkele kilometers hield ze het voor gezien en moest noodgedwongen opgeven, jammer Nikki, volgende keer beter. Als laatste onderdeel stond de business run op het programma, met Gloria atleten, alleen een ander team/shirt. Frans en Erwin liepen mee voor hun werkgever en Michiel, die toch moest wachten, liep ook nog even de 5km mee. Met als resultaat een 3e plaats. Zo werd dit weekend weer succesvol afgesloten.

Volgende week even geen cross.

Uitslagen: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2023112513326&tl=nl&zk=gloria

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/mcm4dvY1TeGocy2o6

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *