4e Heaven Run van Atletiekvereniging Gloria

Hardlopen van Baarle-Nassau naar Reusel onder een stralend zonnetje

Voor vele lopers van Gloria Atletiek is het inmiddels een vaste waarde op hun hardloopkalender: ”De Heaven Run”. Al een aantal jaren leent die ene vrije donderdag waarop velen onder ons hemelvaart vieren zich perfect als extra loopochtend. Bij de Heaven Run gaat het niet om snelheid, maar vooral om de gezelligheid.

In de vroege ochtend vertrokken 31 lopers verdeeld over 4 groepen voor 3 verschillende afstanden, namelijk de totale 25 km, 16 km of 8 kilometer. Eindbestemming was de Hollanders Hoeve in Reusel en met behulp van een aantal gps apparaten wisten alle lopers de eindbestemming tijdig te bereiken. Na een korte cooling down, wat droge kleding en de gebruikelijke groepsfoto konden alle lopers, supporters en verzorgers om 11 uur aan tafel voor een heerlijk 12-uurtje. Vooral voor onze lopers was deze maaltijd na een hoeveelheid aan plakkerige gellekes een aangename verrassing.

Dankwoordje
Organisatorisch is het altijd lastig om genoeg chauffeurs te charteren om alle deelnemers op de juiste tijd op hun startplek te krijgen. Maar met een aantal ervaren Heaven Run Chauffeurs, en wederom een paar debutanten is het weer prima gelukt. Dus bij deze: Catrien, Roger, Peter, Dian, Marielle, Stefan, Luc, Timme, & Tineke enorm bedankt. Ook was het ontzettend fijn om Edith op de fiets bij te hebben, zij heeft nogal wat loopervaring en voelde precies aan wanneer er gedronken moest worden en kon ondertussen de route mee in de gaten houden.
Volgend jaar op naar een jubileum, met hopelijk een record aantal deelnemers, dus omcirkel donderdag 25 mei 2017 alvast dik in je agenda.

foto Timme Grummels

foto Timme Grummels

HeavenRun2016 (1)

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *