AD Cityrun in Rotterdam

Ook dit jaar hebben we bij Gloria Atletiek Op Maat weer een uitnodiging ontvangen om op zaterdag 6 april deel te nemen aan de AD Cityrun met de groep van de Dirk Kuyt Foundation.  De Dirk Kuyt Foundation zet zich in om jongeren met een beperking te laten sporten en de AD Cityrun is daar prima voor geschikt. De AD cityrun wordt jaarlijks op de zaterdag voor de Rotterdam Marathon gehouden, zo ook dit jaar weer.

Dit jaar waren er vanuit Gloria Atletiek weer dezelfde atleten als vorig jaar n.l. Denise, Melissa en Tom met als begeleider Ad. De afstand die door de binnenstad van Rotterdam gelopen moest worden was net als vorig jaar 4,2 km en start en finish was op De Coolsingel.

We werden  bij het bedrijf HDI (de sponsor) op de Westblaak ontvangen en kregen hier onze shirts en startnummers. Ook was er gezorgd voor een drankje en hapje om goed voorbereid aan de wedstrijdloop te beginnen.

Na de gezamenlijke warming up gingen we achter de fanfare aan naar de start op de Coolsingel, dit alleen is al een beleving. Samen met de duizenden andere lopers werden de kilometers door de binnenstad afgelegd met steeds veel publiek langs het parcours. Het is altijd heel leuk om door die mensenmassa te lopen en je vergeet daardoor de vermoeidheid.

Dit had tot gevolg dat onze deelnemers hun tijd van vorig jaar ruim verbeterden en dus heel tevreden konden zijn.

Na afloop wachtte ons nog een extra traktatie van Tom die jarig was en ons graag trakteerde op een heerlijk ijsje.

Toen we na de tussenstop,voor het ijsje, weer bij het kantoor van HDI terug kwamen werden we verwelkomd met een mooie bos rozen. Ook stonden er weer lekkere hapjes en drankjes klaar zodat we onze honger en dorst konden stillen voordat we weer tevreden en wel terug naar Baarle-Nassau vertrokken.

Het was weer een heel leuke middag met voor ons weer mooie sportieve prestaties.

We willen de” Dirk Kuyt Foundation “ dan ook nog bedanken voor de prima organisatie zodat onze atleten van Gloria Atletiek Op Maat een heerlijke sportieve middag hebben gehad.

IMG_8418 IMG_8413

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *