Antwerp Urban Trail

Na het enthousiasme van de deelnemers aan de Antwerp Urban Trail 2016, stroomden de inschrijvingen van Glorianen dit jaar binnen. Het resultaat? Een speciaal afgehuurde bus, om met zijn allen naar Antwerpen af te reizen!

Om 9 uur scheen het zonnetje al lekker en vertrokken we naar Antwerpen. Tijdens de busreis werden de eerste laagjes al uitgetrokken, wat een warmte!

Aangekomen in Antwerpen werden de startnummers en shirts afgehaald, een groepsfoto gemaakt en wat wc-bezoekjes gepleegd. Nadat de tassen en jassen waren ingeleverd, waren we klaar voor een zonnig tochtje door ’t Stad.

In het startvak werden we goed opgewarmd door de organisatie en toen vertrokken we dan echt. Op ons gemak, welteverstaan, want op al die kasseien loopt het niet heel erg gemakkelijk. Genietend van het uitzicht over de haven, stonden we al snel weer stil. Even bijkomen en wachten tot we het havenhuis in mochten voor een fantastisch uitzicht over de stad die we nog verder zouden ontdekken. We liepen vanuit de dokken richting centrum, waar we onder andere door de Sint Pauluskerk en het stadhuis liepen, de botanische tuinen ook dit jaar mochten bewonderen en zelfs even konden stoppen voor een biertje in Café Pelikaan.

Na al dat lopen en rondkijken, hadden we een ontbijtje wel verdiend, zo vond de organisatie. Dat hebben we in het zonnetje lekker opgegeten en toen was het tijd voor de terugreis.

Ondanks – of dankzij? – de verschillende opstoppingen, waardoor we stil stonden, hebben we genoten van een zonnig dagje Antwerpen. De biertjes hebben we in Café Pelikaan overgeslagen, maar die werden bij terugkomst in Baarle uiteraard nog even ingehaald. Het was een topdag! Volgend jaar twee bussen vol?  (Nikki)

17155738_1477031265672404_193224232734620876_n

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *