Atletiek op Maat in actie

Eindelijk weer eens een wedstrijd voor “Gloria Atletiek op Maat”.

Op zaterdag 12-09 konden we eindelijk onze prestaties weer eens meten met de andere atleten uit onze omgeving. In Tilburg bij atletiekvereniging Attila konden we samen met de andere specials deelnemen aan een meerkamp (sprint, kogelstoten, verspringen en 600 meterloop). Vanuit onze groep Gloria Atletiek Op Maat zijn we met Melissa, Denise, Tom en Jordy naar Tilburg vertrokken.

Er waren afspraken gemaakt om op een veilige manier te kunnen sporten en dat was goed uitvoerbaar.

We zijn gestart om 10.10 uur met een 80 meter sprint. Hierbij was Jordy het snelste van onze groep met 14.19 sec. , iedereen kon hier een PR noteren omdat men deze afstand nog nooit gelopen had.

Het 2e onderdeel was kogelstoten en hierop hadden we vooraf goed geoefend. Het stoten ging dan ook prima bij allemaal. Ook hier ging Jordy weer aan de leiding met een afstand van 4.88 m met een kogel van 7.25 kg.

Bij het verspringen zagen we bijzondere prestaties. Melissa en Denise (zusjes) sprongen nagenoeg dezelfde afstanden, 1e poging 1.48 m allebei, 2e poging een onderling verschil van 2 cm en bij de 3e poging sprongen beiden 1.91 m. Op zich een mooie prestatie,  maar dat ze beiden op 1.91 m uitkwamen is toch wel heel bijzonder. Tom verbeterde hier zijn PR van 1.82 m naar 2.22 m.

Als laatste onderdeel stond de 600 meter op het programma en hier verbeterde Tom zijn PR met 8 seconden tot 2.41 minuut. Allemaal hebben ze de afstand op een goede manier gelopen en alles gegeven.

In de totaalscore van de meerkamp behaalde Jordy een 7e plek, Tom een 8e plek, Denise een 9e plek en Melissa een 11e plek. Mooie prestaties, gefeliciteerd.

Samen met alle andere atleten hebben we weer een leuke sportdag gehad en kijken we terug op een geslaagde dag.

Atletiekvereniging Attila nog bedankt voor de prima organisatie.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *