BK in Gemert, Rondje Rijen en T-Meeting

Superweekend voor Gloria Atletiek
BK in Gemert, Rondje Rijen en T-Meeting

Afgelopen weekend was er een druk programma voor onze atleten. Naast de reguliere trainingen stonden er de Brabants Kampioenschappen, Rondje Rijen en de T-Meeting op het programma.

Brabantse Kampioenschappen
GAC in Gemert organiseert jaarlijkse de open Brabantse Kampioenschappen.  Voor Laura en Claudia al jaren een traditie, voor Cas, Arne, Timo en Martijn een nieuw avontuur. De BK in Gemert is een tweedaags evenement waar de atleten kunnen overnachten in tenten op het atletiekterrein, inclusief ontbijtservice. Op de eerste dag werden de eerste onderdelen afgewerkt, waarna een bezoek aan de pizzatent op de agenda stond. ’s Avonds nog even de Champions League finale gezamenlijk kijken of een horrorfilm, chips en snoep en dan ‘vroeg’ naar bed.  Op de tweede dag stonden dan de overige onderdelen op het programma.  De zevenkamp is voor Laura en Claudia gesneden koek.  Claudia werd mede door een PR bij Hoog (1m53) de 3e beste van Brabant en Laura mocht een PR bijschrijven voor Speer.
Ook Cas, Arne en Timo gingen als een speer.  Bij Cas zijn we de PR teller kwijtgeraakt en ook Arne liet zien goed te kunnen presteren, ondanks het korte nachtje.  Timo is inmiddels ook al gelouterd en heeft menig competitiewestrijd meegedaan. Een steady 1000 meter, sprinten gaat steeds beter en de werpnummers zijn voor hem geen probleem.  Martijn, nog steeds geblesseerd, ging voor de gezelligheid toch maar mee, en daar had hij geen spijt van.  Kortom een geslaagd weekend voor iedereen.  Rest ons Claudia en Laura te bedanken voor de organisatie en coördinatie van dit superleuke weekend voor onze atleten.
Foto’s Gemert

Rondje Rijen
Spiridon organiseerde afgelopen zaterdag voor de 18e keer Rondje Rijen, en toch was het voor Erwin en Tom de eerste keer dat zij hier deelnamen, wat Tom gelijk een podiumplaats opleverde.  De PR ambities van Erwin werden door het warme weer helaas de kop ingedrukt, volgende keer beter.  Ook Eddy, terug bij Gloria van weg geweest, liep naar het podium alsook Sanne en Femke Sprangers die de eer bij de jeugd hoog hielden.  Knap van de zusjes uit Chaam, die bewijzen naast de Meerkamp, ook de kilometer onder de knie te hebben.

M8-10, 1000 METER
2 Femke Sprangers 04:55
3 Sanne Sprangers 05:06

M35, 10 KILOMETER
17 Erwin Gulickx 47:43:00

M55, 10 KILOMETER
3 Eddy van Steenbergen 39:19:00

M, 5 KILOMETER
2 Tom Michielsen 17:20
T-Meeting
Op 2e pinksterdag wordt er jaarlijks bij Attila in Tilburg de T-meeting georganiseerd, een wedstrijd waar top- en subtop van Nederland aanwezig is maar ook voor Pupillen een 600 en 1000 meter op het programma staat. Een mooie ervaring voor onze jonge atleten om bij zo’n grote wedstrijd acte de présence te mogen geven.  Voor Rens de eerste deelname en hij pakte gelijk de 1e plaats bij de D-pupillen.  Michiel, ondanks zijn tijd net boven de 4.00, haalde de bronzen plak. Super gedaan.

Training en meer…
Naast al dit wedstrijdgeweld, gingen de reguliere trainingen zoals gebruikelijk ook door en was het tevens de afsluitende loop voor de startersgroep.  Bij Gloria atletiek is er géén zomerstop! Gloria Atletiek gaat door deze zomer (net zoals andere zomers). Wil jij ook lekker sporten? We hebben geen aanbiedingen, maar je kunt gewoon een half jaar lid worden. Juni gratis proberen en dan lid worden van juli t/m december inclusief deelname aan Stratenloop & Bels Lijntje.  Mail ledenadministratie@gloria-atletiek.nl  voor meer informatie en de kosten. Lidmaatschap stopt dan gewoon weer op 1 januari!  Voor meer info over looptrainingen, de wandelgroep en bootcamp, zie onze website www.gloria-atletiek.nl
In de maanden juli & augustus training voor de jeugd op zaterdag van 10.00 tot 11.00 en op donderdag van 19.00 tot 20.00 uur.

 

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *