Brons voor Gloria

Zondag stond de laatste cross van het seizoen op het programma. Gloria in een hevige strijd gewikkeld om het brons, stond met veel atleten op de startlijst. Helaas moesten er enkele verstek laten gaan wegens een griepje.

Eindelijk was het echt cross weer, de temperatuur viel mee, maar de regen maakte het toch enigszins koud. Veel supporters waren naar Dongen afgereisd en dat geeft onze atleten vleugels. Ook trainer Paul was speciaal gekomen om de warming up te verzorgen en uiteraard ook voor de bronzen aanmoedigingen. De strijd kon beginnen, met veel passie werd er gelopen en aangemoedigd, wat een team. Onze kleine vereniging liet wederom zien dat atletiek echt wel een teamsport kan zijn en boven zichzelf uit te kunnen stijgen tegen het regio geweld van de grotere verenigingen.

Pepijn, Jonas, Milou, Janne, Lander, Brim, Annika, Amber, Sophie, Jitte, Mirthe, Jasmijn, Stan, Rens, Tim, Lenthe, Stefan, Niels, Barney, Stanley, Freke, Meike, Ziva, Imke, Juul, Rik, Michiel, Vic, Nikki, Martijn, Mathijs, Timo, Nikki, Raf, Kaat, Tom, Denise, Melissa, Ronny, Erwin, jullie zijn allemaal toppers!!!!! (hopelijk niemand vergeten?!)

Dit jaar stond er ook weer een Woeste Estafette team op de startlijst met niemand minder dan Bianca, die met haar ‘mannen’ een mooie vierde plaats haalde.

Na afloop was er weer een cross/indoor feestje in het clubgebouw om gezellig na te kletsen maar ook voor de uitreiking van de enige echte Gloria cross cup. Amber mocht de wisseltrofee bij de jeugd mee naar huis nemen, gevolgd door Nikki en Lander. Ronny was dit jaar net iets beter dan Erwin en mag zich dan ook ontfermen over de ‘grote’ cross wisselbeker.

Rest ons nog enkele mensen te bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt. Alle deelnemers, ouders, opa’s, oma’s en supporters voor jullie enthousiasme, Claudi voor de administratie, begeleiding en support, Erwin voor de begeleiding en support, Koen voor de support, Bianca voor de broodnodige helpende handjes, Martijn voor de opwarming, Paul voor de extra impuls , Tom voor de cross wisselbeker, en last but not least Catrien voor het regelen van het feestje.

Tot volgend jaar, en uiteraard onze snertcross (16 feb) en de prijsuitreiking van het crosscircuit op 14 februari om 19.30 bij Spiridon in Rijen. Hopelijk met alle atleten, oh ja, vergeet je clubtenue niet aan te doen !

Uitslagen: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2020020213303&tl=nl&zk=gloria

Individueel eindklassement: https://www.regio13.nl/global-e-crosscircuit-individueel-klassement/

Eindklassement vereniging: https://www.regio13.nl/global-e-crosscircuit-verenigingsklassement/

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/8XQCymdrgSdkwJsw7

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *