De enige echte Clubkampioenschappen

Zaterdag 2 oktober werd er weer gestreden voor de titel ‘clubkampioen’. Vóór het officiële programma, liepen de C-junioren hun ‘inhaal’ estafette, de 4x100m werd gelopen in een tijd van 53,80 mede dankzij de goede wissels. Kort daarna schalde de stem van onze trotse voorzitter door de speakers voor de officiële ingebruikname van de nieuwe vlaggenmasten en het welkomstbord. Wethouder Nico Sommen en schepen Sophieke Verhoeven hesen de vlaggen naar grote hoogte. Zij werden bijgestaan door de atleten die tot nu toe de meeste loten hebben verkocht voor de grote clubactie.

Na dit officiële moment konden de spelen beginnen. Elk jaar is dit toch wel één van de leukere wedstrijden van het jaar. Atleten die aan hun trainers laten zien hoe hard er is gewerkt het afgelopen jaar. Aangemoedigd door mama’s, papa’s, broertjes, zusjes, oma’s, opa’s en nog veel meer supporters werden PR’s, clubrecords en medailles verdiend. Maar ook de atleten hielpen elkaar waar nodig en steunden elkaar door dik en dun. Tussendoor konden we genieten van al het lekkers uit de kantine waar lekkere soep werd geschonken door ’t Loopt in de Soep uit Chaam, dank je wel voor deze lekkere en nuttige versnapering. Voor details van alle prestaties verwijzen we naar de uitslagen en foto’s.

Uiteraard is zo’n gave dag alleen mogelijk met behulp van heel veel helpende handjes. Dank je wel namens Gloria Atletiek voor het mogelijk maken van deze dag.

Uitslag clubkampioenschappen 2 oktober

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/JeFt4Tjg47kNMUUQ8

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *