Clubkampioenschappen cross 2021

Na de succesvolle proloog van vorig jaar, werd er dit jaar een gevolg gegeven aan de clubkampioenschappen cross. Een ludieke cross met start/finish op de atletiekbaan en een echt cross rondje in het bos. Dit jaar was er genoeg uitdaging op het modderig parkoers in het bos. Begeleid door de vele helpers en uiteraard de trainers werden de voorbereidingen getroffen en de opwarming verzorgd.

Na de parkoersverkenning werd de spits af gebeten door onze kleuters. Deze doorbijters liepen 400 meter en er werd gestreden tot de laatste meter om de podiumplaatsen, PR’s of het succesvol uitlopen van deze cross. Ook bij de pupillen werd er flink strijd geleverd, waarna de prijsuitreiking plaats vond bij onze nieuwe vlaggenmasten.

De meisjes junioren waren de volgende aan de beurt. De diverse categorieën liepen hun rondes op een parkoers wat steeds lastiger te belopen was. Bij de jongens junioren waren er minder deelnemers, maar de strijd was er niet minder om.

We willen iedereen bedanken die een steentje heeft bijgedragen en mochten jullie er geen genoeg van krijgen, binnenkort begint het cross seizoen, ook zeker de moeite waard. Diverse regionale wedstrijdjes in ons mooie Brabant. Heb je interesse, geef je op via het wedstrijdsecretariaat en ook daar kun je je evt. vragen kwijt.

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/hw37gz6LNwiq2P8ZA

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *