Competitie U14/U16 in Rijen

De laatste competitiedag van onze C en D junioren vond plaats bij onze ploeggenoten van Spiridon. Dus het was min of meer een thuiswedstrijd. De zon scheen, de sfeer was goed en de dag begon met een mooie vlaggenparade. Alle teams mochten werden voorgesteld aan het publiek.

De estafette bij de C meisjes begon niet goed, maar de herkansing verliep gelukkig beter. De traktatie van Imke voor haar verjaardag was ook een mooie toetje na deze goede prestatie. Amber genoot van haar mooie dag vol met goede prestaties en was tevreden. Ook Mirthe mocht haar PR boekje bijwerken. Stan liep een top 1000 meter maar was niet tevreden met zijn prestatie bij hoog. Niels en Bavo waren wat later die dag aan de beurt. Niel kogelde en sprintte naar een PR. De 80m horde was een première voor Bavo en was zeer tevreden met zijn 1e plaats in de serie, kort gevolgd door Rens.

De 800 meter is voor Meike een favoriete afstand, maar toch voor een start komt er wat spanning bij kijken. Dat hoort er bij en helpt om en goede prestatie neer te zetten. Dit gold ook voor de 300m horden voor Freke, een redelijk onbekend onderdeel op de wedstrijd planning, maar Freke liet, net als bij sprint, haar klasse zien. Femke had 3 technische onderdelen op het programma en dat leverde een PR bij speer op.

Na afloop was er een prijsuitreiking voor het dagklassement en met drie 3e plaatsen, konden we weer tevreden naar huis. Uiteraard bedanken we Ad en Geert voor hun jury ondersteuning en morgen is het de beurt aan de U18/U20, in Zevenbergen.

Uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/37117/231/

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/syyu6Fa5kAFdhPqR9

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *