Competitie weekend 2

Dit weekend weer een heerlijk competitie weekend. De U14/U16, ofwel D- en C-junioren gingen naar DJA in Zundert en werkten hun onderdelen af in zomerse omstandigheden. Samen met Spiridon werden er weer de nodige punten en PR’s gescoord.

Bavo, Rens, Stan en Teun (Spiridon) liepen een zeer goede estafette en scoorden later die dag nog alle drie PR’s om tevreden naar huis te kunnen gaan. Ook de estafette van Imke, Freke, Femke en Ghislaine (Spiridon) mocht er wezen, ondanks een valse start. Freke had later bij de horde helaas nog wel wat last van haar knie, maar gelukkig kon ze toch nog de 150m lopen. Lopen mocht ook Meike, 1500m in een mooie tijd onder de 6 minuten, 5.58 Mirthe en Amber werkten ondertussen ook hun onderdelen af volgens het tijdschema en beiden hadden een mooie sprint in de benen. Zo werden voor alle Gloria/Spiridon teams de landelijke middenmoot posities verstevigd.

Om de dag af te sluiten, werd er namens Daniëlle die 50 jaar werd, nog getrakteerd door Meike. Daniëlle kreeg hiervoor de felicitaties toegewenst door het team, op een originele manier.

Kortom, het was weer een dag om met een goed gevoel op terug te kijken, een dag die niet mogelijk was zonder de hulp van Peter en Sandra. Dank jullie wel voor de jury support.

Morgen is het de beurt aan de U18/U20, met een heuse steeple chase op het programma, dat belooft spektakel.

Uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/37094/231/

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/xEL2cx8iMPrJzMHA6

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *