Cross Kampioenschap

Onderlinge wedstrijd bij Gloria Atletiek

Afgelopen zaterdag werden de gebruikelijke rondjes op de baan, ingeruild voor een rondje in het bos.  Een mooie gelegenheid om onderling uit te maken wie nu de echte cross kampioen is.  En zo was de eerste editie van het Gloria cross kampioenschap een feit. Het parkoers was zorgvuldig uitgezet, alle nodige maatregelen getroffen om voor iedereen een zo veilig mogelijke omgeving te creëren en alle trainers hielpen een handje waar nodig. De atleten waren er klaar voor.

De jeugd heeft de toekomst, is een kreet die veelvuldig bij Gloria klinkt. De kleuters lieten zien waarom tijdens hun 400 meter.  Daarna was het de beurt aan de pupillen. Voor de één de eerste deelname, voor een andere een spannende gebeurtenis en weer andere kennen de klappen van de cross zweep via het cross circuit, dat dit jaar helaas geen doorgang vindt.

Na de prijsuitreiking van de kleuters en pupillen, zeker, bij elke mooie prestatie hoort een kleine beloning, gingen de junioren van start. De meeste junioren hebben al wat cross ervaring en dat was ook te merken.  De bochten werden goed aangesneden, de races goed verdeeld en er was veel strijd om de ere plaatsen. Onder het genot van het herfstzonnetje gingen de atleten weer naar huis en kon iedereen terug kijken op vooral een gezellige ochtend.

Rest ons nog iedereen te bedanken die een bijdrage hebben geleverd en tot de volgende keer. Hopelijk dan weer met publiek.

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/jkJmWeq1ixQUoYdp8

Uitslagen: https://www.gloria-atletiek.nl/wp-content/uploads/2020/11/Uitslagen-Gloria-cross-2020.pdf

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *