Dag 2020

Hallo 2021,

Wat een bizar jaar hebben we achter de rug! We gaan niet opsommen wat er allemaal niet kon, want dat is wel duidelijk. Ondanks dat we onze volwassen atleten heel erg missen en de gezelligheid in de kantine zijn we blij dat we met de jeugd kunnen doortrainen.

Uiteraard zitten hier ook restricties aan, maar de trainers van Gloria Atletiek zijn kanjers in het vinden van oplossingen!

Sporten is gezond! We zijn bezig in de buitenlucht en vergeten onze zorgen. Want we moeten helaas constateren dat hoe klein onze atleetjes ook zijn, ze allemaal bezig zijn met Corona en de gevolgen hiervan.

Voor de jeugd t/m 17 jaar kan dus gewoon getraind worden. We hebben zelfs een winterabonnement in het leven geroepen. Om de jeugd wat meer beweging te geven. We mogen zeggen dat dit een groot succes is, daarom verlengen we deze actie. Jeugd die in januari en februari extra wil bewegen (of kennis wil maken met) bij Gloria Atletiek kan lid worden voor € 25.00.  Het betreft een tijdelijk abonnement. Deze stopt vanzelf eind februari. Wil je dan toch lid blijven? Dan wordt er € 25.00  euro in mindering gebracht op het lidmaatschapsgeld. Op deze manier hopen we de jeugd van Baarle en omgeving in beweging te houden.

Uiteraard willen we iedereen bedanken die onze vereniging een warm hart toedraagt. Zeker ook onze sponsors. Want ook in 2020 mochten we weer een aantal nieuwe sponsors begroeten. Zeker in deze moeilijke tijd, zijn we die extra dankbaar. Ook een extra woordje van dank aan onze trainers, want wat hebben ze moeten schakelen en wat zijn ze creatief geweest.

We hopen in 2021 op weer heel veel mooie kansen! Zodat we weer kunnen bouwen aan onze mooie vereniging. Dat we onze bootcampers, hardlopers en wandelaars weer mogen ontvangen en dat we samen na afloop van de trainingen weer kunnen genieten van een lekker bakje koffie.

Wij wensen u rustige feestdagen, blijf in beweging. En dat we in 2021 maar weer spontaan een arm om elkaar heen mogen slaan.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *