Een mooie crossdag in Rijen

Spiridon in Rijen had naast de cross, ook zeer mooi weer geregeld. De sfeer was goed en de erwtensoep kon niet genoeg worden aangesleept. Onze crossers kwamen ook goed voor de dag. Denise, Melissa en Tom beten de spits af voor Gloria.

Leuk om te zien dat Pepijn, Jonas en Annika de smaak te pakken hebben, alledrie deden ze weer mee en zeker niet onverdienstelijk. Ook Kaat ging als een speer, vooral de laatste ronde ging ze steeds sneller lopen. Lander knalde uit de startblokken en had zelfs nog de tijd om te zwaaien naar zijn eigen cameraman, Michiel en Brim, die had een geweldige eindsprint. Jitte, Mirthe en Lenthe hielden elkaar scherp en probeerden de aansluiting met de top te vinden. Amber haalde net niet het podium deze keer, maar wel zeer goed gelopen. Tim en Rens hielden elkaar in het vizier en Stan was op het laatste moment nog aan de startlijst toegevoegd en had de nodige support van oma. Overigens hebben we meer oma’s en opa’s gespot, zou dat iets met het lekkere zonnetje te maken kunnen hebben ?

Freke liet weer wat van haar vechtlust zien richting de finish, kort gevolgd door Meike, Imke en Ziva, alle drie toppers van het eerste uur. Juul had een weddenschap, deze keer met Rens. Wie nu uiteindelijk de snoepzak heeft gekregen, is ons niet bekend. Valerie, ook weer van de partij, was blij met de wedstrijdindeling en kon uiteindelijk met Michiel de race lopen. Beiden proberen elkaar altijd te helpen waar nodig.

Mathijs werd knap 5e en Timo eindigde in de top 10. Nikki pakte weer een podiumplaats, net als Eddy. Ronny en Erwin sloten het bal.

Volgende week een vroege planning richting Breda. Oh ja, en vergeet je niet in te schrijven voor het cross/indoorfeestje.

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/1TDDvL7KorwF5Rv67

Uitslagen: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2020011913362&tl=nl&zk=gloria

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *